Ne csak nézd, játssz is! A legtutibb játékok, amiket a lányok is élveznek

pixabay
Joy.hu

Ismerős a helyzet, amikor a pasid órákig ül a tv előtt és nyomkodja a kontrollert zombikra vadászva? Sok lány nem szereti, ha párja játszik, pedig hidd el, léteznek olyan játékok, amiket akár te is használhatsz!

Persze, ha semmi bajod a focival, vagy a lövöldözéssel, akkor nagy eséllyel elnyered a legjobb barátnőnek járó kitüntetést, de valljuk be, nem mindig hoznak lázba ezek a játékok. Pontosan ezért készítettünk egy olyan összeállítást, amiben te is örömödet leled és még az is lehet, hogy az összes fiúnál jobb vagy bennük! Lepd meg karácsonyra őt, hogy aztán együtt szórakozhassatok!

Ha nincs konzol

Ebben az esetben előbb persze ezt kell beszerezned. Azt érdemes megkérdezned, hogy Xbox-ot, vagy PS4-et szeretne inkább. Előbbi esetben az Xbox One Slim 1 TB szuper, amihez Fifa 17 ajándék kontrollert is kapsz (ezt majd a pasis bulikon tudja használni a barátod)

Ha inkább a PS4 a nyerő, válaszd belőle a Prót!

Ha már van konzol, jöhetnek a játékok

1. Guitar Hero live

Szereted a zenét? Akkor a Guitar Hero Live a neked való játék. A legújabb változatban a közönség reagál a teljesítményedre, így tényleg úgy fogod magad érezni, mintha koncerten lennél.

2. We Sing

A We Sing tökéletes, ha végre nem csak a zuhany alatt szeretnél dalolászni, mivel a legnépszerűbb slágereket énekelheted végig akár egyedül, vagy a barátaiddal. Szilveszterkor szuper bulit tudtok csapni ezzel a játékkal!

3. Dance Central 3

Imádsz táncolni? A Dance Central 3-mal akár az egész baráti köröd játszhat (te pedig otthon gyakorolhatod a mozdulatokat, mielőtt megérkeznek). 40 sláger közül választhatsz.

4. Kinect Sports Ultimate Collection

Ha kicsit többet mozognál, válaszd a Kinect Sports Ultimate Collectiont, hiszen a röplabdától kezdve a bowlingon, golfon keresztül a síelést is kipróbálhatod. Ráadásul beszállhat melléd a legjobb barátnőd, vagy a barátod is!

5. Your Shape Fitness Evolved

Ha komolyabban szeretnél edzeni, az egyik legjobb játék, amit megszerezthetsz a Your Shape Fitness Evolved, amely szórakoztatóvá teszi az edzést és közben az élegetett kalóriák mennyiségét is nyomon tudod követni.

6. Nike+ Kinect Training

Az igazi fanatikusoknak pedig ott a Nike+ Kinect Training, amelyben egy virtuális személyi edzővel mozoghatsz. Az eredményeid másokkal is megoszthatod, ráadásul ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy egészségesebb legyél!

7. Harry Potter for Kinect

Harry Potter rajongóknak nincs is jobb, mint a Kincetre kifejlesztett játék, ahol végigjárhatod Roxfort legizgalmasabb helyszíneit Harry, Ron és Hermione pedig végig elkísér az úton.

Neked melyik a kedvenced?