Szomorú! Egy hónapja született kisbabájuk, mégis viharosan szakított a sztárpár

Alberti Petra Bianka

Ismét áll a bál Kardashianéknál, Blac Chyna elhagyta Rob Kardashiant…

...és magával vitte egy hónapos kislányukat, Dreamet is. Egy hónapja látszólag még teljesen boldog volt a sztárpár kapcsolata, sőt, még egy Rob&China Baby Special valóságshowt is forgattak a gyermekvárásról és a szülésről, ami épp most vasárnap kerül adásba. Ám most kiderült, valami nagyon nem volt rendben.

Olvasd el ezt is!
Világra jött a legkisebb Kardashian!

Chyna Instagramját feltörték, és több bizalmas beszélgetés is napvilágot látott, amiben az egykori egzotikus táncos azt részletezi, hogy Rob egy „szánalmas kövér lúzer”, és arról is szó esik, hogyan akart pénzt csinálni a Kardashian névből. Azt nem tudni, hogy a hacker csak valós üzenetváltásokat osztott-e meg, vagy ki is talált mellé ezt-azt, Robnak nem kellett sok, hogy reagáljon:

Sosem éreztem még ennyire összetörtnek a szívem, kiderült hogy csak a terv része voltam…Mindent nekiadtam amim volt. Tényleg azt hittem hogy szeret, ahogy én szerettem őt.

- panaszolta Kardashian mama egyetlen fia.

Chyna azonnal válaszolt: "Befejeztem!" - majd hosszasan ecsetelte, milyen elmebajos a vőlegénye.

Rob ezek után bemutatta Snapchatjén az ünnepi díszbe öltöztetett üres házat, ahonnan menyasszonya és kislánya összes dolga eltűnt. Elég szomorú, hogy ezt az egész családi drámát mindketten a közösségi médián közvetítik…

Mindenesetre a kisbabájukat nagyon sajnáljuk!