Mire vágyik egy nő karácsonykor? Íme a lista

Mengyán Eszter, Vous.hu

Mi kell a nőnek? Karácsonykor ez a kérdés valahogy még súlyosabban lebeghet családunk férfitagjainak feje fölött, mint máskor. Az évnek ebben az időszakában olyan, mintha tényleg különböző bolygóról jöttünk volna (pedig tudjuk, hogy valójában erről szó sincs): a nők azt szeretik, ha a férfiak gondolatolvasóként pont azzal lepik meg őket, amire vágynak, a férfiak viszont világos igények alapján szeretnének örömet szerezni. Arra gondoltunk, egy kicsit segítünk a pasiknak. Eláruljuk, nőként mire vágyunk karácsonykor.

Elképzeltétek már, milyen lenne, ha a barátotok vagy az apukátok megkérdezné, mit szeretnétek karácsonyra? Már hallom is a válaszokat.
„Ááááh, semmit, tényleg.” "Mindegy, én mindennek örülni fogok", „Csak valami apróságot, amit gondolsz.”
Gondolhatjátok, mekkora segítség ez. Pont akkora, amit ők adnak nekünk, amikor azt kérdezzük tőlük, mivel lehet meglepni őket.
„Új szoba, kistestvér!” – hosszú éveken keresztül ez a két tétel biztosan szerepelt a húgommal közös karácsonyi kívánságlistánkon. Aztán lett kistestvér, aki hozta magával az új szobát is, a családi szállóigék között viszont örök klasszikussá vált a fenti mondat.
A családon belüli ajándékozást mi nagyon egyszerűen oldjuk meg, listát írunk a mai napig a kívánságainkkal minél változatosabb tételekkel. A családtagjaink így maguk dönthetik el – természetesen előzetes egyeztetés alapján –, mivel szeretnének „meglepni” bennünket. Tévedési lehetőség nincs, örülünk bárminek, ha az a listán is szerepelt. Az igazi meglepetést egy-egy spontán csavar szokta okozni, például ha valaki benézi a kiválasztott parfüm nevét. Olyankor jön a cserebere.

A cikk még nem ért véget, a teljes litát megtaláljátok ITT!