Ez a szín lesz 2017-ben az új fekete!

Ujvári Viki

Az elkövetkezendő év trendek szempontjából ismét nem lesz unalmas, így egyáltalán nem korai már 2017-ben gondolkodni!

A sötét színű darabokat minden valószínűséggel te is szereted, pont azért, mert könnyen párosíthatod szinte bármivel, így az egyik legbiztosabb alapjait adják a gardróbodnak.

Olvasd el ezt is!
Hogyan hordjuk a feketét, hogy ne legyen uncsi?

A feketét persze sose unjuk majd meg, de 2017-ben azért akad majd egy méltó vetélytársa, a sötétkék személyében. A két árnyalat közt tényleg nincs akkora különbség, mégis az újdonság szele azért felkavarja majd kicsit a trendeket, na meg az összképet!

Sötétkék? Tényleg? - gondolhatod. Ami azt illeti igen, bár tény és való, hogy túl sok csavar nincs a dologban, hiszen egy régi szereplőről beszélünk. Mégis úgy látszik, 2017 lesz az az év, amikor végre kicsit szélesebb körben is sikert arathat majd ez a szín.

A feketéhez hasonlóan nagyon jól mutathat mintás, vagy éppen színesebb darabokkal is, de a bőrrel is nagyon jó barátságot ápol. Nem kell félned tőle, hiszen a sötétkék árnyalatainak sokkal szélesebb a palettája, mint ahogy azt elsőre gondolnád, így pedig már tényleg nem lesz nehéz megtalálnod azt az egyet, amit te is bármikor bátran bevethetsz.

Nézd csak...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Ez a szín lesz 2017-ben az új fekete!
Olvasd el ezt is!
Gondoltad volna? 2016 legfelkapottabb színe a rózsaszín volt!

Te is szereted ezt a színt?