Így szidja egymást Chris Pratt és Jennifer Lawrence – VIDEÓ

Europress
V. Zsófi

Az Utazók két sztárja nem kímélte egymást a BBC Radio műsorában.

Chris Pratt és Jennifer Lawrence a népszerű Playground Insults (kb. játszótéri sértések) nevű játékot játszották, ami abból áll, hogy egymással szemben ülve addig kell nevetséges szidalmakat egymás fejéhez vágniuk, amíg egyikük nevetésben nem tör ki és fel nem adja. No persze a két vicces sztár hamar elkezd nevetni, de végül Chris Pratt bírja tovább.

Nézd meg ezt is!
Jennifer Lawrence fürdőruhában küzd a gravitációval – VIDEÓ

Jennifer például azt vágja kollégája fejéhez, hogy: „Olyan buta vagy, hogy valószínűleg mindenre, amit tudsz, a hároméves fiad tanított meg.”

De a színész sem rest, megkérdezi, hogy „Milyen érzés a leghülyébb Marvel-filmben szerepelni?” Utalva ezzel a legutóbbi X-Man filmre, amiben Jennifer Mystique-et alakítja. De a kedvencünk az, amikor azt mondja neki, hogy „Nemrég azt mondtam neked, hogy úgy játszol, ahogy Adele énekel… utálom Adele-t.”

A legdurvábbak pedig az új filmjük az Utazók forgatásának felemlegetésével jönnek. Jennifer: „A szexjelenetünk előtt be kellett vennem két Pepto-Bismolt.” (hányingerre való gyógyszer) Chris pedig így kontrázott: „A szexjelenetünk közben éreztem, hogy hozzám dörgölöd a péniszed.” Jennifer itt veszítette el végleg a játékot.

Nézd meg az összes sértést a videóban!