Megjelent a JOY 2017-es januári száma!

Joy Magazin

Mi már tudjuk, mit tartogat számodra az új év, szerezd be hát a legfrissebb JOY-t, hogy felkészülhess 2017-re!

2017, a Nap éve lesz, és rengeteg jóval kecsegtet. Hogy pontosan mivel, azt a nagy éves szex és szerelem horoszkópunkból megtudhatod!

Címlaplányunk, Emma Stone csillagjegye skorpió, az ő éve biztosan nagyon pezsgő lesz. vele készült interjúban pedig a 2016-os évéről mesél, karrierjének kezdeti nehézségeiről, illetve arról is, miért szeret Ryan Goslinggal dolgozni.

Ha számodra is fontos a munkád, oly annyira, hogy háttérbe szorítasz minden mást, akkor olvasd el a 108. oldalon található cikkünket, amely a modern puritánokról szól. Lehet, hogy te is az vagy?

Aki viszont önsanyargatás helyett élvezetekre vágyik, lapozzon a 122. oldalra, ahol ínycsiklandó partifalatkákat talál – a szilveszteri buliba tökéletesek lesznek!

Melltartó-kisokosunk segít eligazodni a számtalan fazon között, hiszen ha nem megfelelő fehérneműt viselsz, a legtutibb ruha sem állhat igazán jól.

És bemutatjuk a 15. Prix de Beauté – A szépség nagydíja nyertes termékeit, amelyekkel garantáltan ragyogóan szép lehetsz a 2017-es esztendőben is.