Ez az 5 darab volt a 2016-os év legnépszerűbb trendkelléke!

Ujvári Viki

Ez az év se szűkölködött új trendekben!

Villámgyorsan repült el ez az év is, mégse unatkoztunk egy percig se ha divatról volt szó. Idén minden pörgött, ami csak nyomokban is magában hordozta a '80-as, '90-es évek életérzését. A logó-mánia kiteljesedett, az otthoni viseletek kikerültek az utcára és a mellbimbók forradalma is végérvényesen eljött - és ez csak pár példa abból, amit idén ránk zúdított a divatszakma.

Olvasd el ezt is!
Stréber invázió: Újabb szemüvegfazon indult hódító útjára!

A street style fotók, bloggerek, Instagram és Facebook trendek, posztok után szabadon, íme a 2016-os év 5 legfelkapottabb darabja!

1.) Bomber dzseki
Színes, mintás, hagyományos khaki, hímzett és a többi, és a többi... Egész egyszerűen még mindig megunhatatlan ez a kis kabát!

2.) Gucci loafer
Az olasz divatház szőrös és sima lábbelije olyan szélsebesen robbant be a trendek világába, hogy még pislogni is alig tudtunk és már divatot teremtett.

3.) Miu Miu balerina cipellő
A hagyományos és megszokott utcai lábbelit egy kicsit újragondolták, oly' annyira, hogy a végeredmény külsejét tekintve már sokkal közelebb áll, a kecses táncoslábú balerinák világához. A modern és vagány vonalért pedig a csatos pántok felelnek.

4.) Adidas melegítő
Bizony ám, a konditermek falain túl is van élet! Az utcai viseletek terén kicsit bővült a lista, így történhetett meg az, hogy a melegítők hétköznapi léte már-már elfogadottá vált.

forrás: pinterest.com

5.) J.W. Anderson Pierce táska
Minden valószínűséggel ez a karikás táska volt idén az egyik legnépszerűbb kiegészítő a trendekben jártas divatimádók közt.

Olvasd el ezt is!
7 kiegészítő, amitől teljesen más lesz a kedvenc farmer-póló kombód

Neked mi volt idén a kedvenc darabod?