5 dolog, amit a nőgyógyászod nem mond el neked…pedig szeretné

europress
Joy.hu

Vannak dolgok, amik egyből eszedbe jutnak, ha a nőgyógyászodhoz mész: a kellemetlen érzés és az, hogy végig azon pörögsz, vajon mi járhat az orvos fejében, amíg a lábaid között tevékenykedik.

Olvasd el ezt is!
A legnagyobb fogyókúrás baromságok, amiket dietetikusok valaha hallottak

Hogy kicsit csökkentsük a benned lévő feszkót, összegyűjtöttük, miket kellene tudnia minden nőnek a vizsgálatról - nőgyógyászok nyilatkoznak:

Nem érdekel, mennyire és hol vagy leszőrtelenítve

Valld be, előző este te is kezedbe veszed a dolgokat és alaposan leszőrteleníted magad. Pedig az orvosokat nem érdekli, milyen a fazonod. Még a lábaid sem kell leborotválnod.

Ne aggódj a szagok miatt

A legtöbb nő amiatt aggódik, mi van, ha kellemetlen illatú a lábai között lévő orchidea, pedig én inkább a lábszag miatt aggódnék - mondja Draion M. Burch, orvos.

Nem kell azért lemondanod az időpontot, mert megjött

A menstruációtól nem fog elájulni a nógyógyászod. A szülés, főleg a gátmetszés elég véres, így a pirosbetűs napok ehhez képest kismiskák.

Ha viszket, mondd el

Lehet, hogy nem mered elmondani, hogy pontosan mi is problémád, pedig érdemes, mert például a viszketés akár hónapokig is eltarthat, ha nem kezelik. Ez pedig sokkal kellemetlenebb, mint nyíltan elmesélned az orvosnak, hogy gyakran vakarózol.

Sosem túl sok infó az aktus leírása

Ez is kínosnak tűnhet, pedig az orvosok egyáltalán nem gondolják annak. Nyugodtan mondd el, hogy hány emberrel csináltad és milyen fajta szexben volt részed, ha rákérdez az orvosod.

Reméljük, a legközelebbi látogatásodnál már sokkal kevésbé fogsz aggódni! ;)