#BaldandBadChallenge: itt a legújabb netes kihívás!

Joy.hu

Most azt is megtudhatod, mit is takar a legújabb őrület!

#BaldandBadChallenge - ezt a hashtag-et biztosan sokszor fogod még látni a következő hetekben, hónapokban, ugyanis a legújabb Twitterről induló internetes kihívás jelmondatáról van szó.

Nálunk talán még nem olyan népszerű, de a tengerentúlon már az összes közösségi oldalt ellepték a kopasz, illetve tüsi- vagy pixie hajjal hódító lányok fotói - a challenge lényege ugyanis az, hogy az illetékesek megmutathassák: nem csak a hosszú, loknis hajzuhatag lehet szexi, nőies és szép, hanem akár az extrémen rövid frizura is!

Így hát a rövidhajú csajok átvették az uralmat a social media oldalak felett, és azóta is egyre csak érkeznek az újabb és újabb képek. Az egész akciót egyébként a nemrégiben lezajlott Victoria's Secret divatshow miatt indították el, ugyanis néhány lánynak nem tetszett, hogy az összes angyal ugyanúgy néz ki, ugyanolyan frizurával vonul a kifutón, ezzel azt sugallva, hogy csak a hosszú, hullámos haj lehet nőies, és csak ezzel testesíthetjük meg a férfiak ideálját.

A hashtag-et egyébként olyan lányok is boldogan kezdték el használni a fotóik mellé, akik súlyos, rákos betegségben szenvedtek vagy szenvednek, és a kemoterápiás kezelések miatt kellett megszabadulniuk a hajuktól, azonban ezt immár büszkén vállalják a képeiken.

Olvasd el ezt is!
Újabb jótékonysági őrület az Instagramon: Pózolj naranccsal!

Mi a véleményed erről az új kihívásról? Ha tetszik, akkor küldj te is fotót a rövid hajadról, és használd a fenti hashtag-et!