Újabb jótékonysági őrület az Instagramon: Pózolj naranccsal!

Ujvári Viki

A közösségi média bizony sose lehet unalmas, ha másért nem, hát azért, mert minden hétre jut valamilyen újabb kihívás...

Az #1Orange1Tree egy környezetvédelmi kezdeményezés, amit a La Maison Cointreau indított útjára és a célja az, hogy minél több fát ültessenek Szenegálban. A jótékony cél érdekében pedig olyan hírességek pózolnak naranccsal, mint Naomi Campbell, Cindy Crawford és Eva Longoria.

Olvasd el ezt is!
Mi folyik itt? Egymás után lakkozák ki körmüket a legismertebb sztárpasik

Na de mi is ez pontosan? A La Maison Cointreau minden #1Orange1Tree hashtaggel ellátott Instagram poszt után, egy fát ültet Szenegálban, ami az erdősítési projekt részét képezi és melynek célja egy virágzóbb közösség létrehozása.

A szervezők pedig, azt gondoljuk, hogy a lehető legjobb módját választották a jótékonykodásnak! Bármilyen furcsa is: ezek a különleges kezdeményezések mindig sikerrel jártak. Elég csak a jeges kihívásra gondolni, ami az ALS nevű végzetes bénulással járó betegségben szenvedőket segítő ALS Association támogatásáért indult el, és a befolyt adományok összege végül 115 millió dollár lett.

Mit gondolsz, szerinted ez a kezdeményezés is sikeres lesz?