A Victoria's Secret modellek 6 tuti szépségtippje

Europress
Kata

Ezek a lányok azért csak tudnak valamit!

Ismét túl vagyunk egy nagyszabású Victoria's Secret bemutatón, ahol a felvonuló modellek mindig elképesztően jól néznek ki. De mi lehet a titkuk? Utánajártunk pár bevált trükknek!

1. Tökéletes strandhullámok

A show vezető hairstylistja, Anthony Turner elárulta, hogy nem egyenletesen süti be hullámosra a modellek haját. Fog egy tincset, és azt feltekeri egyik irányba, a következőt pedig másik irányba. Így természetes marad a hatás, ugyanakkor nem is hagyja sokáig a tincseket a göndörítőn, csak pár másodpercig.

2. Hangsúlyos szemek, kevés smink

A szemeket mindig alaposan kihangsúlyozzák, most azonban a teljes megjelenésnél a természetességre törekedtek. Ezt árulta el Tom Pecheux, a bemutató vezető sminkmestere. Ez a természetesség a jövő évi trendben is megjelenik majd, így nem árt figyelni rá. Csak egy kis highlighter, egy kis korrektor, kevés rózsaszín a körmökön és készen is vagy.

3. Trükkös szempillaspirál

Mielőtt sminkelni kezdesz, tegyél fel egy réteg szempillaspirált, így annak van ideje megszáradni, míg a többi műveletet elvégzed. Aztán utolsó lépésként mehet a következő réteg, mely hangsúlyozza majd a pillákat és tökéletes fedést biztosít.

4. Fekete helyett szürkés szemceruza

Tom Pecheux azt is elmondta, hogy érdemes fekete helyett szürkés szemceruzával kontúrozni a szemeket, mert így nem lesz olyan durván erős a tekintet, finomabban maradnak a vonások.