4 esküvőszervezői tipp, amit még soha sem hallottál

V. Zsófi

A gyűrűkkel, a meghívókkal és a vőlegény frizurájával kapcsolatban is van mondanivalónk!

Az esküvőszervezéssel kapcsolatban körülbelül egymillió tanácsot fogsz kapni, azonban van néhány apró, de fontos dolog, amire valahogy senki sem hívja fel a figyelmedet, olvass tovább és légy még felkészültebb!

A gyűrűk személyre szabása

Sokszor a már megtervezett eljegyzési és jegygyűrűket is lehet alakítani az elképzeléseitekhez. Ne félj felhozni a vőlegényednek, hogy imádod a gyűrűt, de más színű vagy alakú kővel tökéletesebb lenne számodra. Ha nem is terveztetitek meg külön a gyűrűket, kisebb változtatásokra általában van lehetőség és mégiscsak személyesebb lesz tőle a végeredmény.

Rendelj több meghívót

A profi esküvőszervezők azt ajánlják, hogy a kelleténél 20-25 darabbal több meghívót rendelj, mert elveszhet, vagy megsérülhet néhány darab. Ráadásul az utángyártás nem mindig lehetséges, vagy éppen nem készülne már el időben.

Olvasd el ezt is!
Ez a legrosszabb tanács, amit az esküvőszervezés során kaphatsz - Ne fogadd meg!

Jó tanács téli esküvőhöz

Ha ősszel vagy télen esküsztök, a ruhád semmiképp se legyen uszályos mert nagy rá az esély, hogy vagy sáros lesz vagy tüzet fog egy kandallóban.

A vőlegény frizurája

Túl kevés szó esik a vőlegény esküvői frizurájáról, pedig egy jó hajvágás ebben az esetben is csodákra képes. Arra figyeljetek csak, hogy a vőlegény, a menyasszonnyal ellentétben ne a ceremónia időpontjához közel eső órákban üljön be a vágásra, a legtöbb stílusnak jobban áll, ha picit nő és nincs olyan frissen vágott hatása. A nagy napon pedig használjon szárazsampont a vőlegény, segít kordában tartani az izzadtságot!

Megfogadod őket?