Bombabiztos ajándékkisokos, ha nem ismered még annyira az ajándékozottat

Léderer Fruzsina

A karácsony előtti hetek mindig az ötletelésről szólnak. Segítünk benne!

Előfordul, hogy valaki olyannak kell ajándékot vásárolnod, akit nem ismersz olyan jól, mint mondjuk a párodat, a barátaidat vagy a család többi részét. Az ilyen esetekre remek megoldás egy jól összeállított ajándékcsomag, hiszen ki ne örülne néhány egy jó illatú meglepetésnek?

A kolléganődnek

A céges karácsonyi ajándékozások alkalmával nyugodtan vesd be női kollégáidnak a kézkrém vagy illatcsomagot, hiszen nekik is ugyanúgy kiszárad a kezük az irodai légkonditól vagy fűtéstől, így az ő kezeiknek is jól jön az ápolás. Egy ajakápolós vagy tusfürdős csomaggal bármelyik nőnek kedveskedhetsz, ugyanis nem létezik olyan, aki ne szeretné a kellemes illatokat vagy a természetes kozmetikumokat.

A kollégádnak

Ha egy férfi kollégádnak kedveskednél, de nem ismered túl jól az ízlését, szerezz be neki egy különleges nasi válogatást, vagy ha koffeinmániás, akkor egy jól összeválogatott tea- vagy kávécsomagot. Rágcsálhat és iszogathat mindenféle finomságot az irodában vagy otthon. Ezzel tutira nem lősz mellé.

A tesód új barátjának/barátnőjének

Ha még nem sikerült közelről megismerned a testvéred szíve választottját, de a karácsonyi bevásárláskor rá is gondolsz, szerezz be neki egy különleges csajos vagy pasis összeállítást. Lányoknál mindenféle hajápolási vagy testápolási kozmetikum szóba jöhet, a mesés hajbalzsam-sampon csomagtól kezdve illatos ajakápolókig. A fiúk is örülni fognak, ha egy illatos tusfürdő csomaggal leped meg őket, még félig ismeretlenül is.

Ha a srác sportos, nagyon jó választás egy olyan csomag, amelyben mini termékek vannak, amiket magával vihet az edzőterembe, esetleg valami finom és egészséges rágcsa kíséretében.

A DM-ben rengeteg összeállított csomagot találhatsz, neked már csak annyi a feladatod, hogy kiválaszd közülük a legjobbakat!