Sose hagyd ki! A 10 legfontosabb esti szépségrituálé

Europress
Kata

Ezeket érdemes mindig bevetni!

A koreai szépség-guruktól tudjuk, hogy a bőrápolási rutin egyszerűen nem állhat túl sok lépésből. És ez igaz az esti szépségrituálékra is. A bőr ráadásul nagyon szereti, ha rendszert viszünk az ápolásába - jöjjenek is tippjeink, amiket érdemes bevezetned lefekvés előtt.

1. Sminklemosás

Alap dolog, mégis sokan elfelejtik. Pedig legalább micellás vízzel érdemes átfutni az arcodat, ha másra nincsen időd. Hiszen a sminktermékek éjszakára eltömíthetik a pórusokat.

2. Arcmaszk

Este könnyebben belefér, hogy 15-20 percre, vagy akár egy órára feltegyél egy tápláló arcmaszkot. Legyen szó száraz bőrről, túlzott zsírosodásról, vagy fénytelenségről, minden problémára megtalálhatod a megfelelőt!

3. Tisztítás

A sminkeltávolítás és az arcmaszk után jöhet a tökéletes tisztítás, ápoló termékekkel, melyek nem tartalmaznak alkoholt és nem szárítanak feleslegesen. Nagyon ajánljuk az olajos lemosókat.

4. Bőrradírozás

A tisztítás után távolítsd el finoman az elhalt hámsejteket. Ehhez válassz egy gyengéd bőrradírt, amit nem kell minden este bevetned, elég hetente 2, maximum 3 alkalommal.