Ezek a szépségtrendek veszik át a régiek helyét 2017-ben

Léderer Fruzsina

Bár egy-két divatos smink jövőre is hódít majd, néhány fogás helyét újabbak veszik át.

A divat állandó változásban van ruhák és sminkek terén is. Egyes trendek visszatérnek, egyesek vadi újként kerülnek képbe, másikakat pedig örökre kivonjuk a köztudatbül. Na, de vajon mire kell számítani jövőre smink-fronton?

Szabályos szemöldök helyett természetes ívek

Míg idén mindenki a maximálisan tökéletes, szép vonalakból megrajzolt szemöldökökért volt oda mindenki, jövőre kicsit fellélegezhetünk, ugyanis ismét a természes, Cara Delevingne-stílusú szemöldökök lesznek trendik. Felejtsd el a túlszedett, túl rajzolt szemöldöket, nyugodtan növeszd dúsra, de fésüld át naponta!

Viszlát, pasztell, helló élénk színek!

Ajjaj, Kylie Jennernek új palettákkal kell előrukkolnia? Míg egész évben imádtuk a natúr, pasztell színeket, 2017-re be kell táraznunk egy csomó élénk színű szemhéj csodát, például kék tust, lila szemhéjpúdert, pink ceruzát.

Olvasd el ezt is!
Pofonegyszerű és gyönyörű: Így kontúrozza szemhéját Gigi Hadid: ez lesz 2017 kedvence

Fényes és matt

Több évig meg voltunk őrülve a matt rúzsokért, és szerencsére később sem kell tőlük elköszönni, csupán néha fényeset alkalmazni, így sokkal változatosabb és trendibb lesz a megjelenés.

Olvasd el ezt is!
Ez a trend még tutira hódítani fog 2017-ben is

Pasztellre cseréljük az élénk körmöket

Jövőre hanyagold a rikító, élénk körömszíneket, és szerezz be pasztell- és fagyiszínű lakkokat minden mennyiségben, ugyanis mindenki ezekért lesz oda.

Jönnek a gyümölcsös rúzsok

Tavasztól kezdve hódítani fognak a gyümölcs színű rúzsok. Lépj a trendek elé, és kezdd el őket már hamarabb használni. Narancssárga, barack, meggy - válassz minden nap a kedvedhez illő gyümölcsös árnyalatot!

Mit szólsz az újdonságokhoz?