Pofonegyszerű és gyönyörű: Így kontúrozza szemhéját Gigi Hadid: ez lesz 2017 kedvence

Léderer Fruzsina

Ragyogj úgy, mint a modell!

Biztosan te is megcsodáltad Gigi Hadid sminkjét az American Music Awards gálán. A fiatal modellen egészen új technikát alkalmazott a sminkese. Figyelem, egészen biztos, hogy jövőre hódítani fog ez a kontúrozott füstös szem, ezért érdemes már most ellesni a trükkjét. Nyugi, mi itt vagyunk, és segítünk benne.

Ha jól megnézed, Gigi szemhéján két árnyalatú szemhéjpúder látható. A szemhéja közepére fénylő arany került, ahogy az alsó szempillasor alá is. Ezt egy lapos szemhéj ecsettel szépen, egyenletesen tudod felvinni. Először a szemhéj közepén dolgozd el szépen a festéket, majd jöhet az alsó pillasor. A másik szín egy matt barna. A külső szemzugból kifelé cicásal húzz vonalat meg matt barna porral, majd V-alakban töltsd ki!

A belső szemzugtól a középen található aranyug töltsd ki mindenhol az üres részeket. Épp ahogy az arckontúr, a szemkontúr is mélységet ad a sötét részeknek és kiemeli a fénylő, világosakat.

Ezt a visszafogott, de elegáns szemet párosítsd élénk, gyümölcsös rúzzsal!

Érdemes begyakorolnod ezt a technikát barna-arany és szürke-ezüst kombinációkban is, hiszen tényleg ez lesz 2017 kedvence.

Olvasd el ezt is!
Imádjuk a karaokezó Gigi Hadidot

Neked hogy tetszik?