4 titok a rendelőből, amit eddig csak a plasztikai sebészek barátai tudtak

Europress
Joy.hu

Hangsúlyozzuk: eddig! Ugyanis most kiderült néhány érdekes tény és részlet!

Most már nem csak a jó doktorok barátai profitálhatnak ezekből az értékes információkból, hanem te is! Nézzük, hogy miket árultak el:

1.) Egy jó tanács: mindig aludj a hátadon!

Mégpedig azért, mert a sebészek szerint sokkal ráncosabb leszel, ha a hasadon vagy az oldaladon alszol, és így az arcodat folyamatosan nyomja a párna. Azokat a redőket és ráncokat sokkal nehezebb eltüntetni, mert mélyebbek - az orvos tanácsa pont ezért az, hogy ha ezen a "rossz szokáson" nem is tudsz változtatni, azért legalább az ágyneműdet cseréld le pamutról selyemre, ugyanis ez is számít!

2.) A cellulitiszre nincs sebészi megoldás!

Bocsi, de így van: ezen leginkább az életmódváltás tud segíteni! Létezik ugyan egyfajta lézeres kezelés, de az orvosok szerint ez aránytalanul drága ahhoz képest, hogy az eredmény milyen lesz. Nincs ugyanis tökéletes "gyógyír" a narancsbőrre, még ez a beavatkozás sem hoz 100%-osan sima és szép bőrt.

forrás: Europress

3.) A plasztikai sebészek néha tényleg azt gondolják: "Minek kell ez? Ez a nő nem normális!"

Az egyik orvos azt mesélte: a barátai gyakran keresik meg olyan kérésekkel, amik számára érthetetlenek. " Jajj, lécci faragd már le az orromból azt a pici részt! Ilyen, és ehhez hasonló dolgokkal találnak meg az ismerőseim - de ezeket az apró "hibákat" legtöbbször csak ők látják, én például észre sem veszem! Sokan felfújják ezeket, nekik mindig azt mondom: amíg lehet, ne műttesd meg a tested! Néha tényleg nem értem az embereket..."

4.) Tedd le a cigit és hagyj fel a napozással!

A sebészek szerint ez a legjobb tanács, ha szeretnéd, hogy a bőröd sokáig legyen szép és fiatal. "Egyszer egy páciensemnek azt az ultimátumot adtam: csak akkor végzem el az arcán a változtatásokat, ha abbahagyja a cigit és a napozást legalább egy évre a műtét után. Megígérte. Amikor visszajött az első kontrollra, a hegei és a sebei nem úgy gyógyultak, ahogy az elvárható lett volna - azonnal tudtam, hogy folytatta a cigizést. Ez pedig így szó szerint még durvább nyomot hagyott az arcán!"

Olvasd el ezt is!
Megbánta a plasztikai beavatkozásokat Courteney Cox: Így néz most ki a színésznő!

Neked megfordult valaha a fejedben, hogy plasztikáztass?