Sztárok, akik megjelentek Szívek szállodájában, de lehet, hogy nem vetted őket észre

Léderer Fruzsina

Biztosan nem is figyeltél oda ilyen apróságokra, annyira lekötött a sztori.

Annyira izgalmas és szuper volt a Szívek szállodája, hogy alig tudtál felállni a kanapéról, mikor zsinórban nézted popcorn eszegetés közben? Nos, ezt megértjük. Emiatt előfordulhatott, hogy nem vetted észre egy-két híresség feltűnését a sorozatban.

Semmi gond, most pótoljuk neked. Vigyázat, ha még nem nézted végig az új részeket, egy-két véletlen spoilert is olvashatsz.

Peter Krause

A Lorelai-t játszó Lauren Graham való életbeli párja Peter Krause az "Ősz" alatt tűnt fel a parkban. Krause-t egyébként a Parenthood című sorozatban is láthattad már.

Jason Ritter

Szintén a Parenthood sorozatból ismert Jason Ritter kapta a Szívek szállodája Mark-jának rövid szerepét. Felismerted őt parkőrként?

Olvasd el ezt is!
Lesznek még új Szívek szállodája részek?

Alex Kingston

Ismerős volt az arca, ugye? Nos, a "Tél"-ben vendégeskedő Alex Kingstont a Doctor Who-ban és a Vészhelyzetben láthattad már.

Gregg Henry

Logan apukája hasonlított valakire, igaz? Nos, nem hasonlított, tényleg láthattad már képernyőn, a Scandal-ban.

Paul Anka

Az énekes valóban szerepel a sorozatban, mikor Lorelai róla álmodik. Tudod, Lorelai kutyája róla kapta a nevét.

Louise Goffin

Megvan az utcai énekes lány a "Tél"-ből? A gitáros csajszi a King nevű énekes lánya, és nem mellesleg ő szerezte a sorozat főcímdalát, a Where You Lead-et.

Jason Mantzoukas

A mókás vígjátékszínészt rengeteg filmben láthattad már, ahogy a Brooklyn Nine-Nine című sorozatbanban is. Ezúttal Rory-t hívja fel nem túl jó hírekkel.

Na, mit szólsz?