Lesznek még új Szívek szállodája részek?

V. Zsófi

A kérdések kérdése a négy új rész megnézés után.

A hétvégén megérkezett a Szívek szállodája várva várt négy új epizódja, ami lezárni hivatott a történetet. Nem spoilerezünk, de annyit talán elárulhatunk, hogy a befejező jelenet és a híres utolsó négy szó, melyet az alkotó Amy Sherman-Palladino már kezdetektől fogva tudott, azért hagy maga után jó pár kérdést a rajongókban.

Olvasd el ezt is!
22 dolog, amit nem tudtál a Szívek szállodájáról

Szóval bármennyire odáig lehetünk az új részektől, megint éhesnek érezzük magunkat, így utánanéztünk, mi a helyzet a lehetséges folytatással. Nos, pontosan ez: lehetséges. Amy Sherman-Palladino egészen pontosan azt mondta a The Hollywood Reporternek:

„Nagyon konkrét elképzelés élt a fejünkben a folytatással kapcsolatban és ezt teljesítettük is, ez az, amit akartunk. És a gondolatot, hogy „van-e még tovább is”, el kell most engedni az univerzumba. Pihennie kell, utána pedig történik majd, aminek történnie kell.”

-

Ennél rejtélyesebben nem nagyon fogalmazhatott volna, de mi azért örülünk, hogy nem jelentette ki kerek perec, hogy nem lesz folytatás!

Egy valaki azonban nyíltan kiállt a további folytatás mellett, a Luke-ot játszó Scott Patterson így lelkendezett:

„Jó volt évente forgatni. Talán lehetne, hogy most mondjuk kétévente csináljunk 4 új fejezetet. Könnyű volt leforgatni és jól szórakoztunk közben, hálás munka. De ha ezek az utolsó részek, a nézők így is kaptak lezárást.”

-