Ettől olyan gyönyörű! Blake Lively szépségének titkos receptje!

Europress
Promóció

Szépségnagykövet, kétszeres anyuka, az egyik legfoglalkoztatottabb Hollywoodi színésznő, és a világ egyik legszebb nője. Kíváncsi vagy Blake Lively szépségének titkára? Íme az ő tippjei!

Akár a vásznon, akár a vörös szőnyegen, vagy otthon, gyermekeivel töltött időről van szó, Blake Lively mindig elbűvölő. Hogy hogyan is csinálja ezt egy elfoglalt sztár? Íme a hétköznapokba is könnyen beépíthető tanácsai!

Bőrápolási tippjei minden évszakra

A heti rendszerességű arcápolás sokaknak jó megoldás lehet, de Blake Lively szereti az időt inkább családjával vagy barátaival tölteni a kozmetikus helyett. Télen főként a hidratálásra fókuszál, nyáron pedig a nap elleni védelem a legfontosabb számára. Legfontosabb tanácsa: az arcápolás mindig évszaknak megfelelően történjen!

A hajápolási szokásairól

„Függően attól, hol vagyok éppen, a hajam mindig másként viselkedik.” - mondja Lively. Ha az idő párásabb, a hajam hajlamos begöndörödni, amit valahogy csillapítnom kell. Viszont amikor otthon vagyok, New Yorkban a legtöbbször dús és sűrű hajat szertnék, mivel legszívesebben kibontva hordom.” Ezért Blake ilyen termékekkel mossa és ápolja haját.

A titkos fegyvere a hajápolásban

Időnként kókusz olajjal dörzsöli be a hajvégeit samponozás előtt. Ez a módszer különösen hasznos télen, amikor száraz a levegő, így a hajat is jobban kell védenünk a töredezés ellen. Nem tölt órákat a szalonban, persze hajat vágatni ő is jár, de nem feltétlenül tartja be a ’hat hetes szabályt’.