Tina, a Topshop kedvence

A modellügynökség

Az angol divatmárkát biztosan nem kell bemutatnunk, Tina azonban most először enged betekintést életébe a blogon keresztül. A szőke szépséget két éve fedeztük fel vidéki kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, egészen pontosan Hódmezővásárhelyről érkezett hozzánk. Azóta járt már Isztambulban, Dubajban, Londonban és New Yorkban is, ráadásul utóbbi két helyen és Miamiban a legendás Wilhelmina Models képviseli. Bár 2014-ben Barabás Henriett volt az első Topshop lányunk, a 2016-os tavaszi szezon óta Tina az, aki csak úgy ontja magából a képeket a családias csapattal. Legutóbbi londoni kiruccanása sem telt eseménytelenül, üdvözlünk Tina naplójában!

“A Topshop csapatának köszönhetően repültem ki szeptember elején újra Londonba. Nagyon cukin fogadtak, tisztelem bennük, hogy a sok lány közül, akikkel dolgoznak, mindenkivel jó kapcsolatot tartanak és tudják, mikor merre járunk, mit csinálunk. Az egész napos munkákat szinte mindig fél nap alatt letudtuk. Hihetetlen könnyű velük dolgozni.

Less be a Topshop kulisszái mögé Tinával:

Majd csekkold le az izgalmas végeredményt a galériában:

Ezen kívül az OASIS nevű brand is befogadott a kis "családjába". Úgyszint az online webshopon jelennek meg majd a képek. Az And Coh nevű designer márkának is fotóztunk lookbookot és csináltam egy tesztet egy gyönyörű helyen London mellett, ezeket a képeket pedig egy magazinban fogják megjelentetni.

Lassan kezdem Londont a második otthonomnak érezni, színes város, különböző emberekkel, gyönyörű helyekkel és parkokkal. Nem lehet unatkozni, az emberek kedvesek veled a munkákon, segítőkészek a mindennapokban. Tervbe van véve, hogy érettségi előtt még februárban kimegyek, de ez még csak terv! Első a tanulás.
Nézz körül velem Londonban, az ott készített képeimen keresztül:

Most pedig újra New Yorkban vagyok, ez a város elképesztő! Remélem, ha hazaérek, a munkákról is ugyanezt tudom majd elmondani. Azt már megtanultam, hogy New Yorkban sok idő kell hogy megismerjenek és hogy rendesen tudj dolgozni. Nem is baj, mert kitartó vagyok. Úgy érzem, az ügynökségem elég sok figyelmet szentel nekem, sok a castingom és voltam már fotózásokon, nincs okom panaszkodni.”

Pontosan innen fogjuk tovább folytatni Tina élményeit a következő bejegyzésében. Addig is várjuk kommentben, hogy te mire lennél a legkíváncsibb a New York-i modellkedéssel kapcsolatban.