Testrészek, amelyeket sokan sminkelnek, pedig nagyon nem kéne

Léderer Fruzsina

Maradjunk inkább kizárólag az arc sminkelésénél!

Futótűzként terjednek a sminkes videók az interneten. Sok nő innen tanul kontúrozni, füstös szemet készíteni, tökéletes tusvonalat húzni. Ezek mellett elterjedt más testrészek sminkkel való korrekciója is. Jobb lenne ezeket inkább hanyagolni. Íme, a 4 legfurább testrész, amit egyre többen kifestenek.

Fenék kontúr

A feneket egyetlen módon lehet igazán formába hozni: edzéssel. Egyre többen választják ehelyett a festegetős módszert, és épp, ahogy az arcon, úgy korrektor, bronzosító és kontúrpaletta segítségével pingálják izmosra és kerekre a popsijukat. Micsoda őrültség ez! Képzeld csak el, milyen lenne, ha így mennél strandra, és rádfröccsenne egy adag víz, ami a feneked egyik oldaláról lemosná a kontúrt.

Mellnagyobbítás festékkel

Szintén rém kínos dolog, ami egyre inkább terjed. Randikra, mélyen dekoltált pólókhoz alkalmazzák legtöbben a mell kontúrozást, aminek az a hátulütője, hogy ha lekerül a felső, úgyis kibukik az igazság. Egy-egy fotóhoz használható, de inkább oda sem használnánk, kár lenne összekenni a szép pólókat.

Ujjak hosszabítása

Vigyázz, sírni fogsz, ha ezt elolvasod. Egyre több nő elégedetlen az ujjaival. Ezek hosszabbítására eddig elég volt a műköröm vagy az ügyesen elkészített manikűr, de mostanra elhatalmasodott az őrület, és megszületett az ujjak sminkelésének ötlete. Nézd, mennyi festékre van ehhez szükség? Ráaásul csak egy kézmosásig tart.

Olvasd el ezt is!
Ez a trend még tutira hódítani fog 2017-ben is

Láb csontosítás

Ez ám a teljesen haszontalan dolog! Cipőt húzol a szépen kontúrozott lábfejedre? Elmosódik. Szandálban járod az utcákat? Valószínűleg nyár van, és úgyis leolvad. Vízpartra mész papucsban? Elkerülhetetlenül elmosódik a szépen összedolgozott lábsmink. Lábsmink. Ugye, hogy már a neve is fura?

Ugye, nem sminkeled ezeket a testrészeidet?