Így lehet olyan hajad, mint a Victoria's Secret modelleknek

Léderer Fruzsina

Gigi, Alessandra és a többiek haja már nem csak álom.

Bár az alakjukat nem olyan könnyű utánozni, szerencsére az nem titok, hogy a VS csajoknak mitől olyan csodás a hajuk. A jó hír az, hogy a tied is épp olyan lehet, mint az ő ikonikus hullámos kifutói frizurájuk, és ehhez csupán néhány lépést kell követned.

Először is mosd meg alaposan a hajadat, először tisztító, majd ápoló samponnal. Ezután tegyél rá balzsamot, és öblítsd le. Ha ez az alapművelet megvan, tegyél törölközőt a hajara, és hagyd rajta nagyjából 15 percig. Mikor a hajad már elkezdett egy kicsit megszáradni a törcsi alatt, dolgozz a hajtövekbe egy adag volumen növelő habot. A legjobb, ha a habot egy lapos kefére fújod, és ezzel viszed fel a hajtövekre.

Hajtsd előre a fejedet, a hajadat magad elé dobva, majd szárítsd meg hajszárítóval ebben a pózban. A hajszárító szűkítője párhuzamosan álljon a hajaddal.

Ezután egy fésű segítségével válaszd el ott a hajadat, ahol a legtermészetesebb. Ezt úgy határozhatod meg, hogy előredobod a hajad, és ahol magától szétválik, ott lesz a választékod.

Egy jó vastag hajsütővassal süsd be a teljes hajhosszodat. Nagyobb részeket válassz le, mert ha túl kis szekciókat sütsz be a vassal, kissé szalagavatós lehet a hatás.

Mikor besütötted, csavard fel a tincseket, és hullámcsattal rögzítsd őket a fejed tetején. Hagyd így, amíg elkészíted a sminkedet, majd engedd le, és fésüld át hajkefével egyszer.

Már kész is a tökéletesen VS-angyalos frizura!