Barát, testőr, kispárna. Örökbeadó nap az Illatoson.

B. Krisztina

Barát, testőr, házőrző, kispárna, egy kutya minden, és bármi annak az embernek, akit gazdijának nevez. Ha úgy érzed itt az idő, hogy megtaláld ezt a tökéletes társat, jobb alkalmat nem is találhatnál: közel 120 kutya vár gazdira az Illatos úton, ezért ismét Örökbeadó Napot tartanak november 26-án, szombaton 10-15 óráig.

Az Illatos. A hely, aminek hallatán minden kutyabarátnak kicsit összeszorul a szíve. Ebtelep. Állategészségügyi Szolgálat. Sintértelep. A gazdátlan, kivert, elhagyott, elárvult, begyűjtött, leadott kutyák gyűjtőhelye. Egy helyre zsúfolva a felelőtlen állattartás áldozatai. Jelenleg közel 120 kutyáról gondoskodnak, vigyáznak rájuk és keresik számukra az álomgazdit, az otthont.

Senkit nem bátorítok arra, hogy a közelgő karácsonyra kutyát (vagy bármilyen más élőlényt) ajándékozzon. DE. Az ünnepek alatt sokkal több időt töltünk otthon, együtt a családunkkal. Ha már komolyan átgondoltuk, hogy kutyát szeretnénk, akkor ez egy kiváló időszak arra, hogy az új családtagot hazavigyük. Az Illatoson pedig kiváló lehetőség nyílik arra, hogy november 26-án, az Örökbeadó napon megtaláljuk az igazit.

Ne vásárolj! Fogadj örökbe.

Nézzétek meg galériánkat, többek között ezek a kutyusok is az IGAZIRA várnak.

Forrás: ebtelep.hu Összes fotó: ebtelep.hu

Nézd meg a galériánkat - 21 kép
Az Ebtelep gazdira váró lakói