Nyáridéző divatanyag Rómából

A modellügynökség

Amikor Alisa bemutatkozott a blogon, egyből a Joy októberi számában láthattad rózsaszínbe bújva, nemrég azonban megjelent egy, még Rómában készült külföldi editorialja is a Boutique luxus életmód magazinnak, amiről szintén nem hagyjuk, hogy lemaradj. Nyáron rövid időt tölthetett Olaszország fővárosában, ugyanis visszatérő szereplője volt az ottani haute couture divathétnek. A Cartier ékszereket bemutató divatanyag részleteibe maga Alisa avat be.

“Júliusban egy hetet voltam Rómában, egészen pontosan az AltaRoma fashion weekre utaztam ki, de egy magazinfotózasom is volt. Bár a castingok csak 3 napig tartottak, volt olyan nap, amikor 5-kor keltem és éjjel fél 2-kor értem haza. Kedvencem a Renato Balestra show volt, csodálatos ruhái vannak.

A fashion week utáni napon volt a magazinfotózásom, hárman voltunk lányok, a fotósunk pedig az ottani ügynökségem bookere volt. A helyszín egy tetőn volt és pont délben kezdtünk, ezért a 40 fokban nem volt könnyű dolgunk.

Nézd meg te is a fotózás lépéseit képekben:

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Nyáridéző divatanyag Rómából

Egy nagyon színes anyagot csináltunk, pálmalevelekkel, hatalmas feltűnő ékszerekkel, színes úszósapkával. Gyorsan végeztünk, gyönyörű fények voltak és az egész stáb nagyon profi volt, könnyen tudtunk együtt dolgozni, és később együtt vacsoráztunk. Íme a végeredmény, amely a “Ray of Light” címet kapta:”