6 dolog, amit egyetlen nő sem szeretne szerelmétől ajándékba kapni

Léderer Fruzsina

Egyes szupernek vélt ajándékoktól minden nő sikítófrászt kap.

Biztosan te is egyetértesz, hogy izgalmas dolog a szerelmedtől kapott, szépen becsomagolt ajándékot bontogatni, de van, hogy olyat találunk a csomagolás alatt, amire legszívesebben megkérdeznénk, ezt mégis honnan szedte és miért? A következő hat dolog biztosan ilyen.

Néni illatú parfüm

Az illatokat jobb közösen kiválasztani, ahelyett, hogy meglepetésként adnánk. Sok férfi igyekszuk letudni az ajándékozást egy parfümmel, úgy, hogy észre sem veszik, hogy mennyire nem találják el a személyiséghez illő illatot. Sokan lőnek mellé úgy, hogy valami egészen mamás parfümöt választanak.

Olvasd el ezt is!
4 hiba, amit mindenki elkövet parfümözéskor

Kisállat

Hiába sóvárogsz egy kutya vagy cica után, ha nem fér bele az életebe jelenleg, akkor nem szabad beköltöztetned egyet magadhoz. Az állat nem tárgy, nem ajándékozni való, és csak akkor szabad örökbe fogadni, ha elég időd lesz vele foglalkozni. Egyetértesz?

Ajándékutalvány

Komolyan, eddig terjedt a fantáziája? Bár biztosan minden pasi jó szándékkal vesz kedvesének ajándékutalványt a kedvenc(nek hitt) üzletébe, a kreativitás teljes hiányát mutatja.

Fürdősó, szappan és társaik

Büdösek vagyunk tán? Köszi, kedves férfiak, megvásároljuk mig magunknak a szappant, tusfürdőt, fürdőolajat, satöbbit, és mi sem ajándékozunk nektek borotválkozó szettet, sem papírzsebkendőt, tisztálkodószereket adni épp ilyen lenne...

Konyhai eszközök

Khm... Létezik vajon a világon olyan nő, aki szívesen kapna krumplipucolót, sajtreszelőt, citromfacsarót, vagy egyéb rendkívül hasznos konyhai tárgyat mondjuk karácsonyra?

Plüssállat

Ha a barátnőd elmúlt 15 éves, felejsd el ezt az ötletet - tanácsolná a világ összes nője a világ összes férfijának.

Szerinted melyik a leggázabb?