5 dolog, amit a horoszkópimádó lányok értenek

europress
Joy.hu

Mindannyiunk hisz valamiben. Egyeseket viszont kissé jobban érdekel az égitestek helyzete és úgy gondolják, a bolygók és csillagok állásából minden kiderülhet.

Olvasd el ezt is!
Lélegzetelállító horoszkópos sminkek

Ha te is rendszeresen olvasod a horoszkópod, akkor a következő helyzetekkel biztosan találkoztál. Még akkor is, ha éppen máshogy álltak a csillagok.

1. Minden igaz rád, ami a csillagjegyed leírásában szerepel

És persze mindenkit egyből bekategorizálsz: az ikrek kiszámíthatatlanok, a bikák megbízhatóak, a nyilasok szeretnek utazni, a mérlegek képtelenek dönteni.

2. Ha a Merkúr retrográdban áll, lesz nemulass

Főleg, ha ikrek, vagy szűz a csillagjegyed, hiszen te különösen hiszel a horoszkópban. Amúgy a bolygó állása miatt folyamatosan késel, ez ellen pedig senki nem tehet semmit.

3. Ha a srácnak olyan a csillagjegye, ami nem passzol hozzád, elbúcsúztok

Az ideális pasi számodra kedves, humoros, érzékeny, helyes. De ő skorpió, te pedig oroszlán vagy. Inkább hagyod, hogy keressen egy rákot magának. És legyenek boldogok együtt.

4. Sokan nem fogadják el, hogy te ilyen vagy

„Hagyjatok a negatív energiáitokkal! Úgyis előléptetnek következő hónapban!"-gondolod magadban, amikor a kollégáid beszólnak arra, mennyire megszállottan hiszel a horoszkópban.

5. A legfontosabb hírforrásod a csillagok állása

És persze a kedvenc oldalaid gondosan sorakoznak a gépeden és a telefonodban is, hogy bármikor kikérd a csillagok segítségét, ha szükséged lehet rá.

Te mennyire hiszel a horoszkópban?