3 tipp, amivel azt kaphatod a párkapcsolatodból, amire vágysz

Europress
Birta Brigi

Ha igazán komoly és boldog párkapcsolatra vágysz, fontos, hogy megkapd, amit szeretnél egy szerelemtől, de ez nem mindig olyan egyszerű, még akkor sem, ha fülig szerelmesek vagytok egymásba!

Olvasd el ezt is!
Nicole Kidman elmondja: ez a hosszú és boldog házasság titka

Ezzel a három lépéssel elérheted azt, hogy valóban kielégítő legyen számodra a kapcsolat:

Fogalmazd meg magadnak, hogy mi kell neked!

Van, akinek fontos, hogy naponta meglepjék valami cukisággal, míg másoknak ez egyáltalán nem számít, csak az kell, hogy esténként legyen kinek kiönteni a szívüket. Gondold végig, hogy téged mi tesz pontosan boldoggá, és mi az, amit ezek közül már most is megkapsz a szerelmedtől, és mi az, amit nem. Első lépésként magadban kell letisztáznod az igényeidet!

Légy nyílt és őszinte!

Tudod, hogy szól a mondás? „Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!” Persze, nagyon romantikus, ha a pasid kitalálja a gondolataidat, és magától tudja, pontosan mire van szükséged. De sok esetben (akár szex terén, akár mindennapi apróságokban) érdemes elmondani neki. Így, ha tényleg szeret, odafigyel majd ezekre, hogy téged boldoggá tegyen!

Olvasd el ezt is!
7 piros jelzés az első randin, amit észre kell venned

Tedd boldoggá magadat!

Tanuld meg, hogyan lehetsz anélkül is igazán boldog és elégedett, hogy ezt másoktól várnád el. Aki igazán kiegyensúlyozottá tehet téged, az te magad vagy! Ehhez nagy önismeretre és sok tennivalóra van szükség, de a kemény munka igazán megéri.