#akarom: Látványos táska

Europress
V. Zsófi

Hagyd az unalmas darabokat, szerezz be inkább egy izgis táskát ebben a szezonban!

Dühítő, de még 2016-ban is rengeteg tévképzet él az emberekben divattal és stílussal kapcsolatban. Az egyik ilyen az, hogy feltétlen unalmas táska kell a mindennapokra, hiszen az megy mindenhez. Ide tartozik még az is, hogy feketének vagy bézsnek kell lennie. Pedig egy jelentéktelen darab mindenek felett jelentéktelenül mutat a legtöbb szetthez mintsem passzol hozzá. Persze nem kell feltétlen rikító színekben pompáznia, bár, ha illik a ruhatáradhoz, az is klassz lehet!

Olvasd el ezt is!
Túracipőt városba? Igen, mutatjuk, hogy viseld!

Inkább olyasmire gondolunk, ami hasonló színű, de más típusú vagy mintájú (mű)bőröket kombinál, vagy van rajta egy izgalmas részlet, meglepő színfolt. Tarts egy gyors mustrát a szekrényed előtt és mérd fel milyen árnyalatokat hordasz a leggyakrabban, milyen színűek a kabátjaid. Ha a válasz semleges színek, fekete, pasztell, vagy éppen az őszi faleveleket idéző árnyalatok, akkor neked írtuk ezt a cikket.

forrás: Europress

Ruházz be például egy ilyen krokodilmintás, sárga szegélyes darabra, ami játékos és merész, miközben a legtöbb szetthez passzol!

forrás: Europress
forrás: Europress
forrás: Europress

Neked miylen táskák tetszenek?