Ajajj, valami baj van Weisz Fannival?

Weisz Fanni
Promóció

Édesanyja hónapok óta nem tud semmit Weisz Fanniról, de vajon mi történt?

Olvasd el ezt is!
Weisz Fanni: "Szeretném, ha az országban egyre több ember kezdené el tanulni a jelnyelvet!"

A Bors írta meg, hogy Weisz Fannit az utóbbi időben hiába keresték, nem érték el, aztán nagy nehezen a barátja telefonszámát sikerült megtalálniuk, és rajta keresztül kezdtek el egy interjút egyeztetni a csodaszép modellel. A párja, Péter eleinte nagyon is lelkesedett az interjú miatt, megbeszélték vele a témákat. Aztán, amikor a napilap munkatársai közölték, hogy Fanni édesanyja is ott lesz az interjún, a srác hebegni-habogni kezdett:

„Ja, hogy az anyukájával is? Na, most isten igazából mi külön utakon járunk Fanni édesanyjával kapcsolatban…”

-

Ezután összefüggéstelenül kezdett el beszélni:

„Ezt a találkozót viszont nem tudom garantálni, sőt inkább azt mondom, nem fog működni. Mert jelen pillanatban nincs úgy a Fanni, nincs úgy, olyan 100%-os… Mindegy, ez végülis rájuk tartozik, én ezt nem tudom. Most úgy külön, külön, külön próbálkoznak… Ezt majd ők. Én nem mondok semmit, jót, rosszat, semmit… Ez van. Aztán majd meglátjuk”

-

A vége az lett, hogy Péter lemondta az interjút, erre többen aggodalmukat fejezték ki, és Fanni édesanyja is elmondta, hogy amióta párkapcsolatban él a lánya, alig látta, és nem kér belőle.

Rengeteg cikk látott meg erről ma napvilágot, amelyekre Fanni így reagált:

Bármi is az igazság, és bármi történt Fanni és az édesanyja között, reméljük, hamar rendezik, hiszen a család a legfontosabb!