Weisz Fanni: "Szeretném, ha az országban egyre több ember kezdené el tanulni a jelnyelvet!"

Joy.hu

Fanni bájos személyisége mindenkit azonnal magával ragad! Ha úgy gondolod, hogy számodra ő a leginspirálóbb magyar híresség, akkor olvasd el vele készült interjúnkat és szavazz rá!

A leginspirálóbb híresség kategóriában vagy jelölt az F&F és a JOY bloggerversenyében: téged ki, vagy mi inspirál a mindennapokban? (pl. munkában, öltözködésben, stb.)

Szeretném, ha a jelnyelv sokkal ismertebb lenne az országunkban, és egyre több ember kezdené el tanulni. Ez hajt és inspirál mindennap!

Tudnál konkrét személyt mondani, akinek a személyisége annyira tetszik, hogy mindig motivációt tudsz belőle meríteni?

Egy igazi példaképem van, akit régóta csodálok, ő Marlee Matlin amerikai siket Oscar-díjas színésznő. Ő is képviseli a sorstársainak érdekeit, terjeszti a jelnyelvet, és már DVD-t is készített gyerekeknek! Nagy álmom, hogy egyszer személyesen találkozzak vele!

Tízezrek követnek a közösségi oldalakon, hiszen nem csak a személyiséged, de a stílusod is nagyon sok embernek tetszik. Hogyan jellemeznéd az öltözködésed, stílusod röviden?

Fontosnak tartom, hogy tudjunk alkalomhoz illően öltözködni! Minden stílust szeretek: ha csinosnak kell lenni, akkor az vagyok, de ha lazának, akkor úgy öltözöm fel.

Mi volt a kedvenc nyári ruhadarabod és kiegészítőd az idén?

A kényelmes ruhadarabok és a szép karkötők illetve órák. De a legfontosabb a cipő, egyszerűen imádom a cipőket!

Hogy telt a nyarad? Voltál valamerre nyaralni? Ha igen, mesélj róla egy kicsit!

Sok munkával telt a nyár, de azért igyekeztem odafigyelni a pihenésre is. Horvátországban voltam, és életemben először fürödtem a tengerben, ami nagyon jó volt, élveztem a sós vizet. Szeretnék jövőre is elmenni a tenger mellé:)!

Milyen munkák/projektek várnak rád ősszel, az új szezonban?

Nem szeretném ezeket még elkiabálni, ezért maradjunk abban, hogy ígérem: mindenki meg fogja tudni időben, hogy mik lesznek ezek a projektek. Ilyen téren kicsit babonás vagyok: amíg nincsenek konkretizálva 100%-osan a dolgok, addig nem szeretek róluk beszélni! :)

Régóta modellkedsz: szerinted mi a legnehezebb része ennek a szakmának, és mit szeretsz benne a legjobban?

Természetesen nagyon fontos hogy szépek maradjunk, ez sok munkával jár a szürke hétköznapokban. Illetve én mindig nézem, követem a legújabb divatbemutatókat: hogyan mennek a híres modellek, és azt is, hogy az újságokban hogyan pózolnak. Szeretek modellkedni, nagyon jól érzem magamat a kamerák előtt!


Szavazz ITT, és döntsd el te, hogy ki legyen Az év divatbloggere, Az év divatnagykövete és A leginspirálóbb híresség!