4 ok, hogy soha, de soha ne gyere újra össze az exeddel

Birta Brigi

Magányos pillanataidban, vagy a 54. rossz randi után könnyen felmerülhet benned, hogy talán nem kellett volna szakítanod az exeddel. Ilyenkor légy erős, és gondolj ezekre:

Olvasd el ezt is!
9 dolog, amire rájössz, amikor újra összejössz az exeddel

Nem véletlenül szakítottatok

Emlékezz vissza, mi miatt mentetek szét! Emlékezz, hányszor sírtál miatta, és mennyit veszekedtetek! Mindegy, mi volt az ok, biztosan nyomós volt, elvégre egy ilyen döntést nem könnyű meghozni.

Küszködni kell

Ha valami már korábban elromlott, annyira, hogy képesek voltatok elhagyni egymást, rengeteg melót igényelne a megjavítása. Ha valakik házasok, vagy gyerekeik vannak, talán megéri, de ilyen fiatalon, amikor még megtalálhatod az igazit, talán nem...

Olvasd el ezt is!
Újít a Facebook: Így ignorálhatod az exed szakítás után

Csak a filmekben működik jól a felmelegített káposzta

A kedvenc sorozataink alapján azt hihetnénk, hogy a párok tízszer-hússzor is szakíthatnak, majd összejöhetnek, de hidd el, hogy ez csak Blairnél és Chucknál, vagy Carrie-nél és Bignél működött, a való életben annyira nem.

Nem játszhatsz ennyire az érzelmekkel

Oké, nem azt mondjuk, hogy soha nem működhet az a kapcsolat, ami már egyszer tönkrement, de gondolj bele, mit árul ez el: elromlik, kidobod, nem találsz jobbat, és újra előveszed. Az élet nem ilyen! Ki kell tartanod a döntéseid mellett, felelősséget kell vállalnod, és igenis meg kell dolgoznod a boldogságodért.