Hello, First Lady: íme Mrs. Trump meztelenül!

Sári

Alig ért véget az elnökválasztás, máris itt vannak a First Lady meztelen képei. A GQ sem gondolta 16 éve, hogy mibe keveredett…

Reggel óta Melania Trump az összes névjegykártyájára ráírta tollal a szupermodell és a feleség mellé, hogy FIRST LADY, hiszen hites ura megnyerte az elnökválasztást az Amerikai Egyesült Államokban. Donald Trump ámokfutásának eredményeként tehát az öt nyelven beszélő csaj lesz az ígéret földjének legelső asszonya.

Melania az egykori Jugoszlávia területén született, 1998-ban a New York-i Fashion Week after party-ján ismerkedett meg az elegáns és megnyerő külsejű úrral, aki még házas volt és ráadásul egy harmadik nővel bulizott aznap. Ennek ellenére egymásba gabalyodtak, mint a szél Trump bácsi hajába és 2005-ben összeházasodtak. Előtte viszont a GQ gyorsan levetkőztette a csajt, ennek eredményét pedig még most, 16 év távlatából is imádjuk. A futurisztikus megjelenés, az ízléses részletek annyira belopták Trump szívébe is magukat, hogy a fotózás után a magazintól az irodájába kérette arany keretben a címlapot és még néhány kedvenc képét, de tüstént. Nem csoda, hiszen a fényképezés a magángépén zajlott, igazán exkluzív körülmények között. A Boing 727-est ugyanis Trump ízlése szerint pimpelték fel, így nem kell csodálkozni azon, hogy a biztonsági öv csatjai 18 karátos aranyból készültek, a kellékes pedig bilincset, gyémántokat és egy krómozott pisztolyt is álmodott a díszletbe. (Persze, simán elképzelhető, hogy ezeket a kesztyűtartóban találták.)

Képek: GQ, Antoine Verglas

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Mrs Melania Trump

GQ