Ezek a legrosszabb napok arra, hogy férjhez menjetek

Kerekes Vivien, Vous.hu

Ha mást nem is, legalább az esküvőjét mindenki alaposan megtervezi, kezdve a menüsortól egészen a pontos dátumig. Van, aki csak a naptárra bök, mások viszont olyan időpontot keresnek, aminek többletjelentése is van. Egy felmérés most viszont kiderítette, mikor a legrosszabb megházasodni!

Talán még nektek is rémlik, hogy 2012. 12. 12-én mennyi ember lepte el a templomokat, hogy ezen a különleges napon (az évezred utolsó ilyen dátumán) összeházasodjanak. Ugyanez volt a helyzet egy évvel korábban, 2011. 11. 11-én vagy 2011. 12. 13-án; a ritkább napokon többen szeretnék kimondani a boldogító igent, így egyébként Valentin-napon sem ritkák az esküvők. De vajon ezek a „szerencsés” számok tényleg olyan pozitívak? Egy felmérés megválaszolta!

A szerencsehozó dátumok nyomában

Az eredmények szerint egy átlagos napon például Hollandiában 201 pár házasodott össze, míg egy különleges dátumon ennek triplája! Általában azért esik a választás ezekre a napokra, mert többek szerint szerencsét hoznak; de a válási statisztikák nem igazán támasztják ezt alá.
Az eredmények szerint azok a párok, akik Valentin-napon házasodtak össze, 45%-kal nagyobb eséllyel adják be a válási papírokat három év házasság után.

Kívácsiak vagytok a cikk folytatására? IDE KATTINTVA ELOLVASHATJÁTOK!