Hódít a nagyi-stílus - Minél öregesebb, annál jobb!

Ujvári Viki

Amilyen aranyosan hangzik, éppen annyira különleges és egyedi!

A vintage láznak hála, sok mindenre ráhúzható a "nagyis" jelző, az idei szezonban viszont már egy olyan külön stílusirányt fednek le ezek a darabok, amik már a kifutón is sikert arattak.

Párosíts különféle mintákat, színeket, variálj egyedi ékszereket és ha biztosra akarsz menni, akkor a fejkendőt se hagyd ki a sorból!

Olvasd el ezt is!
Burkolózz kockásba idén télen is!

Ezek az összeállítások valóban időutazásra invitálnak, és mivel a divat terén az ördög szinte mindig a legapróbb részletekben lakozik, így akár egy szemüveggel is megtoldhatod az amúgy is feltűnő összeállításodat. Tél lévén nem feltétlen jó opció egy sima magassarkú cipő (bár ha jól bírod a hideget, akár az is szóba jöhet), viszont egy bokacsizmás változat, amiből lazán kilóg a zokni, már abszolút fagy-kompatibilis választás.

Mary Katrantzou / Chanel / Christopher Kane / Gucci

Nézz körül a családi gardróbban, mert egész biztosan találsz majd olyan darabokat, amiket most bátran bevethetsz. Esetleg frissítenél? Semmi gond! A fast fashion láncok se térnek le a bevált útról, így minden valószínűséggel választékból nem lesz majd hiány náluk se. A kreatív kombináció viszont már rajtad múlik!

Olvasd el ezt is!
Egy megunhatatlan minta: a csíkos

Neked is bejön ez a stílus?