„Harry Potter könyveken nőttem fel” - Interjú A legendás állatok és megfigyelésük sztárjával

Europress
Joy.hu

Egy londoni luxusszállodában találkozhattam A legendás állatok és megfigyelésük című film női főszereplőjével, Alison Sudollal, aki forgatásbeli élményei mellett azt is elárulta, hogy mit szeret annyira Londonban!

Alison Sudol neve sokaknak ismerősen csenghet már, hiszen színészi tehetségét megmutatta korábban néhány sorozatban és filmben is. Ugyanakkor nem lehet elmenni szó nélkül énekesnőként elért sikerei mellett sem. A Fine Frenzy néven kiadott második stúdióalbuma a Bomb in a Birdcage nemcsak a közönségnél aratott nagy sikert, hanem a nemzetközi slágerlistákon is. November 17-től azonban egy még varázslatosabb kalandra invitálja a Harry Potter-világ rajongóit a mozikba Alison, aki Queenie karakterét ölti magára A Legendás állatok és megfigyelésük című fantasyban!

forrás: Intercom

Mielőtt megkaptad volna a szerepet, hogyan viszonyultál a Harry Potter-univerzumhoz?

Nagyon is imádtam! Jómagam is Harry Potter könyveken nőttem fel. (nevet) Éppen ezért számomra már a meghallgatás is felért egy csodával. Örültem, hogy akárcsak egy casting erejéig is részese lehetek ennek a különleges világnak, ahova mindenki szeretne egy kicsit tartozni. Amikor pedig megkaptam a szerepet, jött a következő sokk. És persze egy hatalmas adag öröm!

Milyen volt együtt dolgozni Eddie Redmayne-nel és Dan Foglerrel?

Mindketten nagyszerű emberek és még szórakoztatóak is, rengeteget segítettek nekem – ezúton is köszönöm, srácok! Elmondani nem tudom, hogy mennyit nevettünk a forgatásokon. Hatalmas élmény volt a közös munka.

Könnyen tudtál azonosulni a karaktered, Queenie öltözködésével?

Nagyon szerettem az összes kosztümömet, szerintem meseszépek! Nem is beszélve a cipőkről! Minden egyes pár maga a kézzel készült csoda volt. Bárcsak megtarthattam volna egy-egy darabot... (nevet)

Milyen az életed Londonban?

Szeretek Londonban élni! Mindent élvezek, a kultúráját, a múzeumokat, a parkokat és az elképesztő éttermeket is. Illetve rengeteg jó barátom él itt. Los Angelesből költöztem át, szóval azt kell, hogy mondjam, ez egy egészen más légkörű város! Szeretek nagyokat sétálni itt, illetve metrózni!

Melyik a kedvenc helyed a városban?

Ó, ez egy nagyon jó kérdés! Azt hiszem, hogy a Serpentine Galleries (Kensington Gardens, London W2 3XA, Egyesült Királyság – a szerk.). De imádok egy finom kávéval a kezemben egyszerűen csak sétálni egy nagyot a Hyde Parkban.

forrás: Intercom

Szöveg: Tarapcsák Dalma


November 17-én érkezik a várva várt varázslós film, addig is nézd meg újra az előzetest:

Hallgasd meg Alison egyik legnépszerűbb dalát: