A hozzád illő beauty termék a csillagjegyed alapján

Europress
Kata

Ezeket próbáld ki!

Nem tudod, milyen termékekkel kényeztesd magad? Akkor mutatunk pár nagyszerű krémet, pakolást vagy szérumot, ami a csillagjegyed szerint jól jöhet!

Skorpió

Szereted a pörgést és szívesen kipróbálsz újdonságokat, ezért nagyon passzolnak hozzád azok az egyedi krémek, melyek különleges növényi hatóanyagokat tartalmaznak.

Nyilas

Egyszerre túl sok mindent bevállalsz ezért nem árt ha lazítasz kicsit és legalább a bőröd hagyod feltöltődni - keress tápláló éjszakai krémeket, sejtmegújító maszkokat.

Bak

Szereted, ha nőies és üde a megjelenésed, ezért egy ápoló, hidratáló és a ráncokat kisimító többfunkciós krémre van szükséged, ami minden vonásodra figyel!

Vízöntő

A jegyből adódóan imádod a vízzel teli és friss dolgokat, ezért ha a hűvösebb időszakban is vizes alapú krémre vágysz, használj ilyet a mélyebb rétegekre ható, géles formában!

Halak

Gyorsan változik a hangulatod, ami a bőrödre is hatással van, ezért jó, ha legalább éjszakára valami erősebb, sejtmegújító kencét választasz, megéri!

Kos

A kos minden buliban benne van, és ugyan szereti a tökéletességet, a pillanatnak él. Így egy CC krém jó megoldás lehet a mindennapokban, mert egységes bőrfelületet ad és a finom ráncokat is kisimítja.