SAJÁT STÍLUS, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

Promóció

Mindenkinek vannak kedvenc ruhadarabjai, melyek vagy azért váltak azzá, mert pont ránk szabták, vagy, mert mindenhez fel lehet venni őket.

Vannak olyan darabjaink is, amelyeket nem szeretnénk, ha tönkremennének. Felpróbáljuk, összepárosítjuk a gardróbban található többi ruhadarabbal, és nagyszerűen mutat mindennel! Ekkor suhan át agyunkon a gondolat: de mi van, ha tönkremegy?

Egy nemrégiben végzett kutatás szerint a nők 93%-a magabiztosabbnak és boldogabbnak érzi magát kedvenc öltözékében, azonban 73%-uk szinte alig meri hordani kedvenc ruhadarabját, mert attól tart, hogy az elhasználódik vagy pecsétes lesz.

De miért is kellene a szekrényben őrizgetnünk kedvenc darabjainkat csupán azért, nehogy elhasználódjanak?!
Annak érdekében, hogy azt vehessük fel, amit csak szeretnénk, akkor, amikor kedvünk tartja, az Ariel egy különleges technológiát dolgozott ki, amely a foltok széles skáláját képes felismerni és kiszedni a ruhákból: legyen az buli közben ránk ömlött ital, vagy a blúzunk gallérján szemérmetlenül virító önbarnító. Pánikra semmi ok, hiszen az Ariel kimagaslóan tiszta végeredményt nyújt már az első mosásnál! A keletkezett foltot a szövetszálak szintjén távolítja el, úgy, hogy közben óvja a ruhákat, és friss illatot kölcsönöz számukra.

Kövesd az alábbi egyszerű tippeket a hibátlan megjelenésért!

Őrizd meg farmernadrágod újszerű külsejét!
Rábukkanni a tökéletes farmerre bizony időbe telik, de ha sikerült, akkor vigyáznunk kell rá! Színének és formájának megőrzéséhez a farmernadrágot mosd mindig kifordítva!

Ne félj a fehér blézerektől!
A fehér blézer szintén egy közkedvelt, örök darab. Egy apró trükk segítségével könnyen elkerülhető a viselete miatti aggodalom: a folt keletkezésekor végezz egy gyors előkezelést folyékony mosószerrel, mivel ez fellazítja a szennyeződést és elősegíti, hogy a mosás során gyorsabban kijöjjön a ruhából.

Elő a kis feketével!
Ez a klasszikus darab mindenki kedvence. Mosása során csupán arra kell ügyelni, hogy gombjai be legyenek gombolva, vagy zipzárja fel legyen húzva, így azok nem akadhatnak bele az anyagba!

Pro-tipp:
Bízd féltett darabjaidat az innovatív Ariel 3in1 PODS mosókapszulára, hogy ruháid tovább újszerűként tündököljenek!

Így használd:
1. Helyezd a kapszulát az üres dobba,
2. Helyezd rá a ruhákat,
3. Szokás szerint add hozzá kedvenc öblítődet az extra friss és puha végeredményért, és indulhat is a mosás!

Az Arielnek köszönhetően mindig bátran öltheted magadra kedvenc ruhadarabjaidat, bármi is történjék! További info ITT

MEGJEGYZÉS
* A fogyasztói adatok online felmérésből származnak, amelyet országra vetítve 1,203 felnőtt tesztalany körében végeztek el az Egyesült Királyságban, Oroszországban, Dél-Afrikában, a Fülöp-szigeteken és Egyiptomban. A felmérést a P&G mosószer termékek részlege kezdeményezte az Ariel mosószerre vonatkozóan, amelyet a Ketchum Global Research & Analytics és a Norstat közösen végeztek, 2015. május 1 és 18 között. Mintavételi hiba arány globális szinten: +/-3%, helyi szinten: +/-7%.

© A.I.S.E. Gyermekektől minding távol tartandó. További részletek