Budapest Platz - The Place to Be

Promóció

Lehet-e jobb és szebb helyen Budapesten étterem, mint a Bazilika közvetlen szomszédságában, a Szent István téren? A 2011 nyarán nyílt Budapest Platz igényes külső és belső megjelenéssel várja vendégeit a téli hónapokban is. November 15-ig az étterem előtti szabadtéri asztalokat is élvezhetitek még. Hogy meg ne fázzatok, arról a hőgombák, takarók és finom, forró téli italok gondoskodnak.

Itt tényleg háborítatlanul gyönyörködhettek Budapest legnagyobb templomában, a Szent István Bazilikában. Sőt, az étterem előtt ülve egy menő európai főváros színes emberforgatagát, illatát, hangjait, arcait is követhetitek, ami minden nap más és más. Aki a belső részt választja, annak sem kell lemondania az egyedi élményekről, hiszen egy 90 darabból álló, színes és egyedi vintage szódásüvegfal díszíti a Platz központi terét. Aki figyelmesen körülnéz, észreveheti ezen kívül, hogy minden sarok egy-egy kincset rejt: felújított öntöttvas kályhák, szelfi fanatikusok örömére antik tükrök tömkelege, archív fotók és dokumentumok, a múlt századelőn még használatban lévő amerikai National pénztárgépek restaurált verziói, régi mozsarak, vasalók és rádiók teszik egyedivé és igazán különlegessé a berendezést.

Európa és Magyarország egyik legkedveltebb ünnepi vására is hamarosan elkezdődik a Szent István téren, közvetlenül az étterem mellett. Két ajándékvásárlás vagy korcsolyázás között nincs is jobb hely felmelegedni és enni egy jót, mint a Budapest Platz. És ha már ételek: ami igazán vonzóvá teszi a helyet, az a minőségi kínálatot nyújtó étel- és italválaszték. A Platz étlapján főszerepet kap a ház különlegessége, a számtalan variációban feltálalt oldalas. A hagyományos ételek kedvelői számára szintén ínycsiklandó lehet a tanyasi csirkepörkölt, a csülök vagy a marhahamburger, de a vegán és kalóriatudatos életmód követői is megtalálják kedvenceiket a folyamatosan frissülő nemzetközi étlapon. Mit ér azonban egy jó menü, ha nincs benne desszert? A Platz ebben is erős: a ház legnépszerűbb és már legendásnak mondható édessége a nyitás óta verhetetlen Platz császármorzsa, de a brownie és a tiramisu is felejthetetlen.

A Platz méltán kedvelt célpontja a pénteki és szombati bulik előtti baráti összejöveteleknek, születésnapi és privát partiknak, közös meccsnézéseknek, és a nagylétszámú céges rendezvényeknek. Szombatonként este 20 órától a partiarcoknak is érdekes lehet a hely, köszönhetően a színes DJ- és zenekar felhozatalnak. Ha szeretnétek egy igazán egyedi helyen bulizni év végén, érdemes már most foglalni az events@platz.hu címen.

Kövesd a Platz mindig naprakész Facebook (www.facebook.com/budapestplatz) és Instagram (www.instagram.com/budapest_platz) oldalát, vagy látogass el a www.platz.hu weboldalra.