Trendszemle: A trapéznadrág idén télen kihagyhatatlan!

Ujvári Viki

A nadrágok jelentik szinte az egyik legbiztosabb téli trendet, szóval ha már így alakult, dobjuk fel egy kicsit ezt az irányt!

Jó pár éve annak, hogy a szűk farmerek vették át az irányítást a kifutókon és a boltok polcain egyaránt. Aztán szépen lassan felütötte a fejét a '90-es évek láz és az egész retró őrület, és elkezdtek kicsit bővülni azok a szárak (a fenék részről nem is beszélve). Manapság pedig már ott tartunk, hogy végre valahára szinte minden egyes darab trendinek számít, ami farmerból készül.

Olvasd el ezt is!
5 farmeros trükk a frissítés jegyében, amit hideg időben nyugodtan alkalmazhatsz!

A 2000-es évek első évtizedében elképzelhetetlennek tűnt az, hogy lesz majd olyan időszak, amikor ezeket a bokánk körül szépen lengő fazonokat a szűk szabás váltja majd fel. Pedig így lett! A divat végül lassan annyira átalakult, hogy nem csak a nők, hanem a férfiak is a "szárban egyre diszkrétebben beszedett" változatok felé vették az irányt.

Jó ideje érzékelhető volt a '70-es évek hatása és bár régóta próbálják visszahozni a parkolópályára került trapéz darabokat, úgy tűnik csak most jött el az ő idejük. Kicsit átalakultak, egy csipetnyi modern köntöst kaptak, de jellegzetes formájuk mindenképpen megmaradt.

Remélhetőleg az új sikerek után te is megszereted! Hiszen bennük is van bőven fantázia...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Trendszemle: A trapéznadrág idén télen kihagyhatatlan!
Olvasd el ezt is!
Barna, a szezon kedvence: 5 szín, ami jól párosítható vele

Te hogy állsz a trapéz fazonnal?