Az utolsó szál szempilla: megszakad a szívünk a súlyos beteg kislány fotója láttán

Joy.hu

Egy ausztrál apuka posztolta a képet kislányáról, aki június óta küzd a rákkal.

Andrew Brown kislányáról, a hétéves Hayley-ről idén júniusban derült ki, hogy egy rosszindulatú daganat növekszik az orrában, ezért azonnali beavatkozásra volt szükség. A kislány kemoterápiás kezeléseket kapott, aminek következtében kihullott a haja, a szemöldöke és persze a szempillája is... Azonban egyetlen szál pilla hetekig erősen "tartotta magát" - erről készített egy szívbe markoló fotót az apuka.

Az édesapa egyébként azért osztotta meg a szomorú fotót, mert a családnak most minden segítségre szüksége van, hiszen Hayley-re még sok-sok kezelés vár - 8 havi kemó és 5 hét sugár. "Mindig amikor ránéztem arra az utolsó szál pillára, azt jutott eszembe: kívánj egyet, van még remény!" - mondta el a kép kapcsán.

A kislány jól viseli a megpróbáltatásokat, csak azt jegyzi meg néha: nagyon irigyli a testvérei szép, hosszú haját és szempilláit, hiszen neki is ilyen volt, és érthető, hogy hiányzik...

Olvasd el ezt is!
Beteg gyerekeket tesz boldoggá lemosható, menő tetkóival ez a művész

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Hayley-nek!

Ha te is szeretnél segíteni a beteg gyerekeknek, akkor a JOY Napok kuponokat tartalmazó novemberi lapszám megvásárlásával ezt most megteheted! Ugyanis a befolyt összeg árából az Őrzők Alapítvány munkáját támogatjuk idén!