Csalódás! Sokan várták, Heidi Klum mégis mellélőtt idei halloweeni átváltozásával

Kálmán Zsófi

A sok éves siker után talán ez volt a mélypont.

Ha valaki eddig komolyan vette a sztárvilágból a halloweeni beöltözést, az Heidi Klum. A modell évről évre fokozta maga körül a hype-ot, a szakma krémje, profi smink- és maszkmesterek dolgoztak a tökéletes átváltozásain, és eddig mindig túl tudta szárnyalni önmagát. Tavalyi akciójától például még mindig libabőrösek vagyunk.

Azt hittük, ez most is így lesz, izgatottan vártuk, hogy mit talál ki most Heidi, ám mikor megláttuk idei bevonulását, csalódottak lettünk.

Íme Heidi Klum "nagy" dobása!

A gyönyörű német modell idén úgy öntött, hogy nem öltözik be, viszont helyette csináltatott magának 5 klónt. Csak viszonyítás képpen, itt megnézheted, hogy eddig milyen elképesztő jelmezeket talált ki magának:

Olvasd el ezt is!
Heidi Klum eddigi legbetegebb halloween jelmezei

Csalódottságunkra talán gyógyír lehetett volna, ha a Heidi-klónok legalább jól sikerültek volna, de a lányokra nézve teljesen egyértelmű, hogy ki az igazi Heidi.

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Heidi Klum Halloween 2016

Ezzel a véleménnyel pedig nem vagyunk egyedül, sajnos az internet televan a szomorú rajongók kommentjeivel. De ez van, ha sokat várnak az embertől, nem? Ettől függetlenül a 43 éves modell idén is nagyon sokat készült a halloweenre, megtartotta szokásos beöltözős buliját is és a lányok átváltoztatása nem is kérdés, hogy hatalmas munka volt.

Nézd meg az elképsztő előkészületeket!