A szemránckrém használata fontosabb, mint gondolnád

Léderer Fruzsina

Azt hitted, a szemránckrém csak az idősek elengedhetetlen kelléke, igaz? Nagyot tévedtél.

Fontos előre leszögezni: a ránctalanítás nema ráncok megszüntetésével, hanem megelőzésével kezdődik. Már egészen fiatalon, a húszas éveinkben el kell kezdeni szemránckrémet használni, ugyanis ilyenkor jegyzi meg a bőr a rugalmas, feszes állapotot. Ha fiatalon csak halvány szarkalábak alakulnak ki, azok később elmélyülhetnek, és valódi mély ráncokká alakulhatnak.

Huszonévesen a leggyakoribbak a szem alatti sötét karikák is, amelyeket szemkörnyékápolóval igazán egyszerű kordában tartani, azonban ennek használata nélkül az idő múlásával egyre feltűnőbbek lesznek, egyre sötétülhetnek. Ha időben, a húszas éveid elején elkezded rendszeresen krémezni a területet, búcsút mondhatsz nekik, az apró ráncokat pedig elég majd csak negyven felett üdvözölnöd.

Reggelente mindig alaposan hidratálj, és használj fényvédő krémet. Este, miután megtisztítottad az arcodat mind a szennyeződésektől, mind a sminkedtől, jöhet újból a hidratálás, majd a szemkörnyék ápolása.

Van egy remek tippünk: Pep-Start Eye Cream a Clinique-től

Egy pattintás, egy nyomás, egy körkörös mozdulat, és a szemek este 9-kor is ugyanolyan frissnek, hidratáltnak és élettelinek tűnnek, mint 12 órával azelőtt. Az új Pep-Start Eye Cream a Clinique-től egy könnyű krém, mely azonnal és idővel tartósan is felélénkíti és ragyogóvá teszi a fáradtnak látszó szemet. Innovatív, gömbölyű masszázs aplikátora mindössze három másodperc alatt felszámolja a püffedtséget, frissnek láttatja a szemet, simává teszi a bőrt és előkészíti a sminkeléshez.
Kapható a Clinique szaküzleteiben. Ajánlott fogyasztói ára 8900Ft.

A Joy-napokon kedvezményesen beszerezheted!

Vibrálóvá, üdévé és hidratálttá teszi a szemkörnyéket függetlenül attól, hogy reggel vagy éppen este 9-kor használod.
Olvasd el ezt is!
Menj biztosra! 5 tuti termék a ráncok ellen

Bemutatjuk, hogyan is érdemes használni ezt a terméket: