6 ruhadarab, amit a pasiknak SOHA nem szabadna felvennie

Léderer Fruzsina

Akár nyár van, akár tél, ezekre a darabokra soha nincs magyarázat.

Ha ismersz olyan férfit, aki hajlamos övtáskában útnak indulni, esetleg kedvence a rövidujjú, kockás ing, nagyon kérünk, mutasd meg neki ezt az összeállítást. Eláruljuk, melyik a 6 legkínosabb férfi ruhadarab.

Sokzsebes nadrág

Oké, az autószerelő műhelyben tökéletes viselet, hiszen minden zsebében elfér egy csavarhúzó, bicska vagy fogó, de az utcára sajnos abszolút hordhatatlan. Sokan még Hawaii-mintás inggel is megspékelik, na erre tényleg nincs magyarázat.

Övtáska

Légyszi, srácok, válasszatok inkább egy divatos oldaltáskát, ha több dolgot is eltennétek! Mégis mi lehet az, ami nem fér el a zsebetekben? A telefonnak és a pénztárcának van egy-egy zseb a nadrágotokon, és a zsepi is elfér mellettük. Mit rejteget még az övtáska? Elemlámpát? Bicskát? Olvasószemüveget? Akkor ezeket inkább egy szép, férfias oldaltáskába pakoljátok.

Cápafogas nyaklánc

Nem vagyunk benne biztosak, hogy létezik kínosabb kiegészítő a cápafog medálos nyakláncnál. Helló, már vége a '90-es éveknek!

Irtó ciki feliratos pólók

"Ez nem sörhas. Ez egy szexgép üzemanyagtartálya." Kedves férfiak, őszintén: ti elmennétek randizni egy ilyen feliratos pólójú emberrel? Nem. Akkor jó. Mi sem.

Fedora kalap

Hacsak nem te vagy Pete Doherty, engedd el ezt a kalap dolgot.

Buggyos öltönynadrág

Ha valaki vásárolhat szépen szabott nadrágot, miért adna ki pénzt egy borzalmas, össze-vissza lógósra? Na ugye.

Szerinted melyik a legcikibb?