Nyerj wellness hétvégét!

Promóció

Ismerd meg a legjobb szállodai wellness szolgáltatásokat, és nyerj egy két fős hétvégét a Danubius egyik szállodájába!

Ha azt szeretnénk, hogy a várva-várt, magunkra fordított órácska valóban rólunk szóljon, válasszunk minőségi szolgáltatást, például egy szállodai szépségszalont vagy masszőrt. Az igényesen berendezett, diszkréten megvilágított kabinban halk zene, kényelmes kezelőágy, puha textíliák és szakértő kezek várnak. Biztosak lehetünk benne, hogy minőségi krémekkel, olajokkal kezelnek és abban is, hogy kezelés közben csak ránk figyelnek, nem kapkodják fel a telefont és nem foglalkoznak más vendégekkel sem.

A Danubius Health Spa Resort szállodákban több újdonsággal is várják a szépülni vágyókat. Egy néhány órás Day spa program során vagy wellnesshétvége közben ne hagyjuk ki a Danubius Magic mécsesmasszázs arcra kifejlesztett változatát, valamint a csokoládé-méz testmasszázst.

A bőrtápláló csokoládé-méz masszázs ötvözi a hagyományos szárazkefe masszázs és a relaxáló csokoládé-méz masszázs áldásos hatásait. Különlegessége, hogy kakaóvajat tartalmazó, speciális növényi hatóanyagokban gazdag mézes géllel történik. Vízzel elegyedve ápoló tejjé alakul, és maradéktalanul beszívódik a bőrbe a kezelés után.
Az ellenállhatatlan csokoládé illat és a boldogsághormonok felszabadulása garantált, éppen úgy, mint az izomlazító, relaxáló, bőrtápláló és bőrfiatalító hatás.

A Danubius Magic melegolajos mécsesmasszázs kifejezetten az arc kényeztetésére kialakított masszázsát a kellemesen meleg és hatóanyagokban gazdag, illatos arcápoló olajak tesznek harmonikussá és látványosan eredményessé. Különlegessége a masszázshoz felhasznált, aranyport és argán olajat vagy pezsgőt és epret tartalmazó olaj. Meggyújtást követően az aromacsészében, a szemünk láttára változik folyékony arannyá vagy illatos „pezsgővé”.

Őszi wellness a Danubius szállodákban! Add meg testednek-lelkednek a meleg termálfürdők, a forró szaunák és a meghitt környezet felemelő élményét, foglalj őszi wellness pihenést akár 25 % kedvezménnyel!

Akciós ajánlatok ITT!

Játékunk november 13-án éjfélig tart. A nyertes e-mailben is értesítjük, és nevét itt is közzétesszük.

A játékot az nyeri, aki 100.-ként válaszol helyesen a kérdésekre. Ha nem játszanának százan, akkor az első helyesen válaszoló nyer.

Súgjunk?
Ha valamire nem tudnád egyből a választ, ITT találsz segítséget. :-)

JÁTÉKUNK VÉGET ÉRT!

A szerencsés nyertes: Tóth Melinda.

Nyertesünket e-mailben is értesítettük.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok!