Sejthető volt: kizárták az X-Faktorból a verekedő Petics Kristófot

RTL Klub
Joy.hu

Döntött a csatorna: nincs szükségük a balhés fiatal énekesre.

A 19 éves fiúról nemrég kiderült: egy szórakozóhelyen összevert egy külföldi férfit, ami miatt jelenleg is rendőrségi eljárás folyik ellene. Kristóf a Blikknek nyilatkozott az esetről:

Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör.

-
forrás: RTL Klub

A fiút ezután berendelték az RTL székházába, ahol közölték vele: nem folytathatja a versenyt. Az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László így nyilatkozott az esetről:

Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Az X-Faktor versenyzői a felkészülés időszakában együtt laknak. Ő fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többiek pihenését, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg. A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Nem kívántuk kockáztatni, hogy erőszakosságának a versenyzők valamelyike essen áldozatául. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem.

-
Olvasd el ezt is!
Ó, helló! Tudtad, hogy ByeAlexnek ilyen brutál izmai vannak?

Arról egyelőre nincs hír, hogy Puskás Peti csapatába érkezik-e új énekes Kristóf helyére. A fiatal fiú állítólag nem érti, hogy miért zárták ki, és szerinte nem jelent veszélyt sem a társaira, sem a műsorra nézve.