Az Aprilt játszó színésznő is utálta a karakterét a Szívek szállodájában

V. Zsófi

Rá sem ismernél Vanessa Maranora!

A Luke lányát játszó April Nadini karaktere legjobb esetben is megosztó a Szívek szállodája rajongói körében. Egyrészt későn másrészt egy furcsa húzással került a képbe a hatodik évadban, mint Luke sosem látott, hirtelen felbukkant 13 éves lánya. Másodszor bosszantóan tudálékos volt, harmadszor, ami valószínűleg mindannyiunknak a legjobban fájt, ő okozta Lorelai és Luke szakítását.

Sokak számára ráadásul szimbolikus jelentőséggel bír, megjelenésével kezdett hanyatlani a sorozat színvonala. Az Aprilt alakító Vanessa Marano, aki a napokban tölti be a 24-et, nemrég arról nyilatkozott, hogy eleinte ő maga sem szívlelete a karakterét:

„Óriási rajongó voltam és amikor a válogatáson megláttam a szerep leírását: „13 éves, mókás lány, akinek Luke-kal lesz közös cselekménye”, rögtön azt gondoltam, hogy úristen, ez Luke lánya. Úristen, el fogja rontani a kapcsolatukat! Úristen, már most utálom, és el kell játszanom! Ez volt ugyanis az utolsó esélyem, hogy valaha szerepeljek a Szívek szállodájában.”

-
Olvasd el ezt is!
22 dolog, amit nem tudtál a Szívek szállodájáról

Azt is hozzátette, hogy rögtön tudta, hogy a rajongók nem fogják egykönnyen a szívükbe zárni:

„Nem azért, mert nem vicces, ő az egyik kedvenc karakterem, akit valaha is játszottam, de mindenki imádta Luke-ot és Lorelait és az én cselekményszálam vezetett a szakításukhoz. Azt mondogattam magamnak, hogy nem érdekel, hogy a világ utálni fog egy darabig, benne lehetek a Szívek szállodájában és lefotózhatom Taylor Doose boltját!”

-

Azt is megemlítette a színésznő, hogy mostanra a legtöbb rajongó lenyugodott és már nem érzi a heves utálatukat. Vanessa is visszatér a november 25-én startoló új részekben és mivel az előzetes alapján úgy tűnik, Lorelai és Luke együtt vannak, talán a legellenségesebb rajongók is elfogadják végre April karakterét.

És az is biztos, hogy az elmúlt tíz évben igencsak kikupálódott, nézd csak:

Te kedvelted Aprilt?