Változó trendek - Passzoljon egymáshoz a két jegygyűrű, vagy sem?

Europress
Joy.hu

Régebben elképzelhetetlen lett volna, hogy ne ugyanolyan karikagyűrűt húzzon egymás ujjára a vőlegény és a menyasszony, azonban ma már minden másképp van...

Mostanság már nem kőbe vésett szabály az egyforma arany karikagyűrű, mint ahogy az sem, hgy például van-e benne valamilyen drágakő. Az utóbbi években sokat változtak az igények az ékszerek terén is, ami persze korunk egyik sajátossága, velejárója: jöhet minden, ami nem konvencionális, ami egyedi!

Ismét megkérdeztük a Sophie Molnar Design tervezőjét a témában, hiszen az ékszerek és drágakövek szakértőjeként ő pontosan látja, hogy mik a vásárlók igényei, nem is beszélve a legújabb trendekről:

Napjaink modern felfogása miatt már nem elsődleges szempont, hogy a menyasszony és a vőlegény teljesen összeillő karikagyűrűt válasszanak. Az arany (vagy más fém) színében ritkán van eltérés, de a formák, elhelyezett gyémántok, vagy más drágakövek tekintetében nincsenek már szabályok.

-
forrás: Sophie Molnar Design

És hogy mi volt idén a sláger a jegygyűrűket illetően? Szakértőnk ezt is elárulta:

2016-ban a menyasszonyok nagyon szerették a kis gyémántokkal végigrakott (pavé) karikagyűrűket. A vőlegényeknél az idei szezonban a matt felület volt a sláger.

-

Mutatjuk is, hogy miről van szó:

forrás: Sophie Molnar Design
forrás: Sophie Molnar Design
Olvasd el ezt is!
15 romantikus mondat, amit a jegygyűrűdbe gravíroztathatsz

Ti a hasonló, vagy a teljesen egyforma karikagyűrű hívei vagytok?