Kapaszkodjatok, durva lesz: nemcsak anyáék, de a nagyiék is szexelnek!

Győri Zsófia, Vous.hu

Egyéjszakás, otthoni, szabadban, hármasban, egyedül, és még sorolhatnám, egy a lényeg: szex, szex és szex. Ma már annyit beszélünk róla, hogy szinte immunisak vagyunk az olyan szavakra, mint pénisz, punci, orál vagy orgazmus. A nagyszájúság mögött azonban még mindig rengeteg tabu van, köztük egy olyan dolog, amiről még az anális közösülésnél is kevesebbett beszélünk: a szex 50, 60, 70 felett.

A szexet csak vékony, tökéletes bőrű fiatalok csinálhatják

Most nem akarok belekezdeni a közhelyekbe, hogy a tévéből és a magazinokból az árad, hogy a szexet csak két gyönyörű alakú fiatal csinálhatja, mindenképp hevesnek és különlegesnek kell lennie, a pénisz segítség nélkül becsusszan, és mindkét fél ugyanabban a pillanatban megy el. Aki már valaha csinálta, pontosan tudja, hogy ez nem igaz. De abba már kevesebben gondolnak bele, hogy ez olyannyira nincs így, hogy a szex nem csak a fiatalok kiváltsága! Igenis a szülőknek és a nagyszülőknek is jár, ha van kedvük hozzá.
Bár sajnos egyelőre a filmekben még mindig az megy humorforrásként, hogy „jaj, mekkora trauma volt, mikor rájöttem, hogy anyámék szexelnek!” és hogy „úristen, nagyi, ne beszélj már a szexről, ez tök undiiiiiiii!”, azért már van arra is példa, hogy nem tabuként kezelik ezt a témát. Sokan emlékezhetnek a Szerelempatak című 2014-es dokumentumfilmre, amiben egy romániai kis falu idős asszonyai mesélik el legintimebb titkaikat. Ám szerencsére már nem muszáj csak a művészfilmek között kutatnunk a téma után, hiszen lassanként a mainstreambe is bekerül.

Ha folytatnátok a cikk olvasását, KATTINTSATOK IDE!