Wow! Emma Stone Britney Spears-ként is zseniális!

Ujvári Viki

Emma Stone az álomgyár új generációjának egyik legimádnivalóbb színésznője!

Nem csoda, hogy fiatal kora ellenére sokan az egyik legjobb komikának tartják még úgy is, hogy filmes munkái közt nem csak vígjátékok szerepelnek.

Laza, szerethető, amolyan lány a szomszédból típus, aki intelligens, néha kicsit szúrós humorával minden interjúja során csak megerősít minket abban, hogy miért is imádjuk.

Valószínűleg a Vogue is tudta, hogy ez csak jól sülhet el, ezért "73 kérdés..." sorozatukban most Emma volt az, akihez érdekesebbnél érdekesebb kérdéseket szegeztek - jó-jó, nyilván van benne egy kis promó szag is, a Kaliforniai álom című film kapcsán, de most ez nem is fontos.

A bevált sémánál maradva pedig olyan dolgokat tudhattunk meg Emily-ről (mert például ez az igazi neve), amikről eddig nem sűrűn beszélt - meg hát a vicces témaköröket hallgatva, talán nem is volt alkalma.

A színésznő mindeddig titkolt tehetségéről is ezen interjú során hullott le a lepel. Az ezeddig rejtegetett másik énje ugyanis, Britney Spears-t is megszégyenítő módon énekli a Baby One More Time-ot!

Komolyan mondjuk, nem viccelünk! Íme!

Szóval Miss Spears felkötheti a gatyát, vagy stílszerűen a crop top-ot, bár nem hinnénk, hogy Emma bármiféle pop-babérokra pályázna majd. Mindenesetre jó tudni, hogy egy Britney szólam azért lakozik benne!

A teljes interjút itt láthatod...

Mit gondolsz? Szerinted is megdöbbentő a hasonlóság?